Szerintetek melyik dinoszaurusz legyen a kedvencem?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de csakazért is bebizonyítom, hogy ostoba vagy. " A legegyedibb jellemzője a nagy méretű koponya, ami a szárazföldi állatok között a legnagyobbak közé tartozik. Elérhette a 2 méteres hosszúságot is,[5] vagyis nagyjából az állat hosszának egyharmadát." Anatómia fejezet. Rögtön az első bekezdés.
[link] És igen, én vagyok az a csávó. Te meg egy fos vagy érted, egy kis okádék!
2012. szept. 1. 11:59
22/31 A kérdező kommentje:
te meg egy hülye figyelj a triceratopsnak nagyobb feje volt mint a t-rexen és a rexen 2 méteres volt így neki nagyobb volt 2 méternél a wikipédia egy fos mert azt írta a supersaurusrol hogy 2 méter 50 centi magas
A nővérednek is ennyi esze van, vagy csak te lógsz ki a családból?
2012. szept. 1. 15:52
Egyébként ez nem a nővéred oldala, hanem a WebMinute Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságé.
2012. szept. 1. 15:54
Láttál már valódi fosszíliát? Összehasonlítottad már a rex és a Triceratops koponyáját a valóságban, okostolyás? Vagy csak azon az óvodás filmen vered a farkadat egész nap? Bizonyítsd be! Küldj egy hihető linket, ami 3 méternél nagyobb koponyát mond! De nem tudsz! Csak azt az okádék filmedet tudod felhozni mentségül. Mert egyszer láttál a filmen T. rexet meg Triceratopsot, a narrátor bemondta, te meg fejet hajtasz előtte. Onnantól az a szentírás. Te szánalom! Inkább ne is írj többet, mert a leütött karaktereid bűzölögnek a tudatlanságtól és a csíraságtól.
Egyébként volt egy másik kérdés itt GYK-n, amin azt vitattuk meg, hogy mennyire szarul fordítanak a magyar fordítók. Eredetileg a narrátor valószínűleg 4 lábat (feet) mond, ami kb. két méter. A magyarok ezt 4 méternek fordították le, mert nem tudtak mit kezdeni a feet-tel. Az ilyen kis búzacsírák meg elhiszik.
2012. szept. 1. 21:48
"A fosszíliákból jól rekonstruálható dinoszauruszok legnagyobbjai közé tartozott: testhossza elérhette a 33-34 métert, testtömege a 35-40 tonnát." Ezt írta a Wikipédia a Supersaurusról.
2012. szept. 1. 21:51
A lapockacsontra írja, hogy 2,4 méter. Az tudod hol van? A hátadon az a nagy lapos. Megint csak a saját butaságodat bizonyítottad be. Gratulálok.
2012. szept. 1. 21:53
28/31 A kérdező kommentje:
bocs én nem tudtam hogy van olyan kérdés akkor biztos 2 méteres de amúgy nem szar film
29/31 A kérdező kommentje:
A t-rexet javasolnám ,az én kis t-rexem,bár ez nincs fenn a listán, a helyesírás 1-es nincs olyan hogy gigantoszaurusz az Giganotosaurus,a fentiek közül a nem létező gigantoszaurusz legyen😁😂😀
2018. nov. 2. 10:24
Kapcsolódó kérdések: