Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik dinoszaurus...

Szerintetek melyik dinoszaurusz legyen a kedvencem?

Figyelt kérdés
apatoszaurusz,triceratops,sztegoszaurusz,szpinoszaurusz,gigantoszaurusz,brachioszaurusz,dilofoszaurusz

2012. aug. 3. 08:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
ok köszi
2012. aug. 8. 08:07
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Na most fölsorolom, hogy hogy kellett volna a nevüket leírni. Apatosaurus, Triceratops, Stegosaurus, Spinosaurus, Giganotosaurus, Brachiosaurus, Dilophosaurus. Ha olyan marha okosnak hiszed magad, ennyit igazán tudhatnál. Az sz betűt s-sel írjuk, az f betűt sok esetben ph-val és a dinoszaurusznevek kezdőbetűit nagybetűvel, mivel nemzetségnevek. A Giganotosaurusból meg kimaradt egy o.
2012. aug. 31. 14:26
 13/31 A kérdező kommentje:
tudom csak úgy írtam ahogy kiejtem őket direkt és inkább válaszolj ne ember kegy és nem hiszem magam okosnak hülye kis okoskodó helyesírási barom
2012. aug. 31. 21:12
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Most is gyalázkodsz? Gressai Hajni milyen undorító felnőtt lesz belőled, ha kisgyereknek már ilyen hányadék vagy?
2012. aug. 31. 21:36
 15/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy direkt írtad. Ahhoz túl sötét vagy.
2012. aug. 31. 21:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Ez a kis katasztrófa amúgy a következőket írta egy másik szintén agyzsugorító kérdésében: "és sokat tudok amúgy a dinoszauruszokról mert sok könyvet olvastam meg minden és a dinoszauruszok az ősvilág uraiból tudom hogy 4 méteres feje volt" Na, akkor ki hiszi magát okosnak? :D
2012. aug. 31. 22:00
 17/31 anonim ***** válasza:
93%
21:36: Tudod, ezekből lesznek a politikusok. :D
2012. aug. 31. 22:01
 18/31 anonim ***** válasza:
93%
Azt hiszem, ez a Gressai Hajni lapostetű a GYK nemiszervén.
2012. aug. 31. 22:02
 19/31 A kérdező kommentje:
kapjátok be köcsög gyíkok és én gressai gyula vagyok csak a tesóm oldala és ne nézzétek a kérdéseim ha nem tetszik és igen 4 méteres feje volt a triceratopsnak és okkal írtam a csávónak a dolgokat mert ő kezdte ( bár hozzá kellet volna raknom hogy bocs a hibákért :)
2012. szept. 1. 08:28
 20/31 anonim ***** válasza:
Annyira buta vagy h az már fáj. És még a nevét is megmondja. Megőrülök. Én, ha ilyen segg lennék, elzárkóznék a világtól. Egy fos őslényes sorozatból veszi a tudást. Hát ez hülye. Nem veszed észre, hogy mindenki tudja mekkora tapló vagy? Én ezen már csak röhögök. Inkább ne tegyél fel kérdéseket. Minél többet teszel fel, annál jobban beégeted magad! Gáz vagy, öreg. És minél tovább szitkozódsz, annál gázabb leszel. :D
2012. szept. 1. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!