Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha veszek egy medvét, annak...

Ha veszek egy medvét, annak kell külön barlang, vagy tud magának egyedül alvóhelyet készíteni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 19:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Egy kanadai ismerősömtől tudtam szerezni. Egybként az etetése nem bonyolult, növényeket is eszik, meg húst és persze lazacot."

Átvert az ismerősöd! Az nem barnamedve, hanem egy hazatoloncolt zámolyi roma!

2012. júl. 25. 15:37
 22/24 anonim ***** válasza:
34%
És ezt a hülyeséget most kell el hinni vagy ráér holnap is?Amúgy meg medvének építeni barlangot?Majd ha tetõt akar a feje felé akkor kidobja a szomszéd csivaváját a kutya ólból:D!Amúgy mond már meg hol laksz mert kéne a cím hogy pontosan tudjam hova kell küldeni az állatvédõket,greenpeace-eseket,rendõröket ilyenekt:D
2012. júl. 28. 13:43
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak medvéim. Több is.

Az egyik zöld, a másik barna, a harmadik fehér. Tök jól elvannak az ágyon, barlangot a paplanból ásnak maguknak :)

2013. okt. 1. 00:07
 24/24 Diramoon válasza:
Szerintebb először egy latrinát készíts neki majd etetőtálkát. Később az udvarotokon áss egy kis lyukat majd szerintem a medve folytatni fogja. Hajrá!
2014. júl. 7. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!