Hogyan lehet rávenni az anyád arra, hogy tarthass állatot?
Figyelt kérdés
A probléma a következő: Nagyon régóta szeretnék már valamilyen állatot, de anyukám hallani sem akar róla. A legfőbb gondja szerintem az, hogy azt gondolja, hogy neki kéne takarítania az állatot. Persze, hogy nem neki kéne. Apukámnál rengeteg állat van. (Kutya, macskák, hörcsög, halak, tyúkok, gyöngyik, kacsák... és a nem rég kikelt fácánok és gyöngyik. Na azok igazán sokat mocskolnak maguk alá... de mégis vajon ki takarította őket? Persze, hogy én... A szüleim elváltak, úgyhogy apám hiába nagy állatbarát nem tudom bevetni a "de Apa megengedte" szöveget. Mivel tudnám meggyőzni anyámat, hogy lehessen állatom? (Egy tengerimalacra gondoltam kezdetnek.)2012. júl. 19. 12:57
1/3 anonim válasza:
AAAAANYAAAAAA léééééééégysziiiiii
2/3 anonim válasza:
első válaszolón szakadok XDDDDDDDDD
de amúgy meg én is ilyesmi helyzetben vagyok... és én is szopok :/ és nincs más választásod mint elfogadni...
3/3 anonim válasza:
Mennyit vagy anyudnál és apudnál?
Adj neki valami garanciát arra, hogy te fogod takarítani. Pl. ha nincs megelégedve a munkáddal 1 hónapig, akkor visszaadjátok az állatot. Ez esetben kölcsönkértek valakitől egy állatot, vagy menhelyről ideiglenes befogadók lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!