Milyen nagy erős ijesztő külsejű kutyák vannak? Pl dogo
canario stb. Most szeretnék venni egyet.
Vegyél Dog-ot! Azok nagyok és eléggé ijesztőek! :)
Német dog
Dán dog
2012. júl. 14. 15:01
2/13 A kérdező kommentje:
De olyan vékonyak,nem?Canarió szerinted nem ijesztőbb?
Nekem azok nem tetszenek..Én dog pári vagyok. Nem vékonyak :D Sportosak! :P
Eléggé tekintélyt parancsoló méretű kutyák! :) Én a dogokat ajánlanám! :) Rövid életű sajnos, nem él addig mint a németjuhász meg a keverékek, de isteni kutyák! :)
2012. júl. 14. 15:07
Nézd, nem akarlak megbántani, de szerintem az lenne a legjobb, ha te nem akarnál ilyen kutyát..... A kérdésed alapján nem értesz hozzájuk és ez egy ilyen típusú kutyánál nagyon komoly bajok forrása lehet......
2012. júl. 14. 15:14
5/13 A kérdező kommentje:
-.-' Tökéletesen mindent tudok a kutyákról,volt már bullterrierem.
Nézd nem akarlak megbántani,de rossz kérdező ismerő vagy.
Nyilván ismerem az alap kutyákat,de pl már a kanári sem gyakori kutya,reméltem mond valaki valami érdekesebb kutyátt,mint a boudeuxi,bullterrier,stafi stb.
bullmasztiff, angol masztiff, nápolyi masztiff?
Szerintem a dogok annyira nem. Nekem pont a bullterrier ami ijesztő nagyon, de mondtad, az volt. Vagy egy dobermann is, mert olyan a kiállása és a tekintete.
2012. júl. 14. 16:39
urrristen zilyető ne attól legyél kemény ember !!
2012. júl. 14. 18:49
8/13 Napéjegyenlőség válasza:
Kaukázusi medveölő. Talán annyira nem tűnik ijesztőnek, de egy igazi gyilkos. De amíg nem tiszteled a kutyát, addig ne vegyél, mert csak ártasz neki.
2012. júl. 16. 08:25
9/13 anonim válasza:
Nekem a Cane Corsok tetszenek nagyon, de ők elég bonyolúlt kutyusok...:) Nah, de szerintem ne csak arra menj, hogy félelmetes legyen, hanem, hogy tetszedjen es szeressed azt a kutyát mert bármilyen gyilkosösztönű is legyen vagy félelmetes, az is csak egy szerethető kis lélek...:)
2012. júl. 16. 12:17
10/13 gombitomi válasza:
Nem a kinézet a lényeg. Sokkal hatásosabb, ha egy intelligens kutyát választasz, ha valóban a védelem a célod és nem az imázsod. Ha betörő megy az ingatlanon belülre, egy okos állat nem ugat, hogy itt vagyok, ide kell fújni a gázspray-t az arcomba, hanem sunyi módon megkerüli és leteríti. Egy nagy termetű kutya erre nem biztos, hogy képes. Ha pedig komolyan területvédelemre van szükséged, akkor mindenképpen 2 azonos fajtájú kutyát keress, mert elvégre őseik falkából származnak, úgy szocializálódtak, hogy nem egyedül terítik le a "vadat".
2012. júl. 16. 15:09
Kapcsolódó kérdések: