Hogyan kerülhetném el, azt, hogy a denevérek bejöjjenek éjszaka?
előttem lévőhöz: mi köze a kérdésnek?
Kérdező: Lehet kapni "ultrahangos" riasztót..az ember nem hallja..de elvileg elűzi őket! De nem írthatod ki, mert védett állat.
Ha csak a függönyt elhúzod, akkor se fognak bemenni, mert érzékelik, hogy ott van az akadály.
Egyébként ez egy létező jelenség, hogy a denevér berepül a lakásba? 1-2 esetről hallottam már én is, de hogy erre riasztórendszerek vannak, és van aki ettől tart? Érdekes, sosem hallottam még ilyesmiről! (nem kötözködöm, tényleg érdekes)
Azt egyébként hadd tegyem hozzá, hogy ha egy kisebb denevércsapat közöz a ház előtt, az ablak alatt, az azért jelentősen megcsappantja a házba esetleg berepülő szúnyog és egyéb rovarpopulációkat, szóval nem biztos, hogy érdemes elriasztani, persze más, ha valaki fél a denevértől.
Akkora esélye van hogy berepül egy denevér mint hogy berepül egy madár! Magyarán iszonyat kevés!
ezért ne költs pénzt mert ingyen elhúzod a függönyt és nem jön be...
szia!
Mikor a Nyíregyházi Főiskola kolijában laktam, sokszor bejöttek a denevérek, mert ott nagy számban élnek a tölgyes sóstói erdőben. Megfogod egy ronggyal és kiteszed, nem olyan nagy dolog az. Amúgy meg, ha van függöny, nem megy be.
Igazából vonzza a fény a rovarokat az ablak közelébe, a denevér csak rájuk vadászik!
Egyik válaszoló írta, hogy ugyanannyi esélye van annak, hogy berepül egy denevér, mint hogy berepül egy madár.
Hozzánk egyszerre 2 madár is bejött még anno, ma meg egy denevért láttam krözni a lépcsőházban. :) ott volt vagy 6-szor az ablak előtt, de nem bírt kimenni... O.o Egyszerűen kikerrülte az ablakot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!