A futrinka harap?
Foga?
Amúgy nem hiszem, gyerekkoromban sokat játszottam velük, sose voltak agresszívak.
Foga van annak a csufnak??
Istenem ,azok a fekete csufsagok a remalmaim, miattunk nem alszom par napja.Mindenhova bemasznak,minap a parnamrol szedtem ossze:(((
Nincs ezeknek valami termeszetes ellenseguk?(rajtam kivul..:) )
Természetes ellensége?..Hát, a macska.Az észreveszi egyből, hála neki eddig az összes le lett vadászva.
Pár napja rendszeresen betéved 1-2 db,éjszaka.Repülnek is!Mikor jobban szemügyre vettem, láttam, hogy elég nagy "foga"vagy rágószerve, vagy minek mondják, van neki.Nem szeretném, ha éjjel megmászna és megkóstolna, miközben alszom.
Hát, nem nyugodtam meg...Milyen veszélyes kis dög ez?!
Nem szeretem pusztítani a rovarokat sem, mert sajnálom.A futrinkáról meg olvastam, hogy hasznos is, mert pusztít más kellemetlen rovarokat.
Majd óvatos leszek vele.
Valóban erős csáprágója van, amivel más rovarokat illetve puhatestűeket zsákmányol, és védekezésre akár használhatja is, de magától nem fog úgy dönteni, hogy megharap. Egyébként se lenne tőle semmi bajod.
És a futrinkafajok egy része valóban képes az irritáló váladékát kilövellni, ezekkel óvatosabbnak kell lenni.
Azt nem tudod, hogy milyen futrinka szokott betévedni hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!