Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyet csinálni egy...

Hogy lehet ilyet csinálni egy görénnyel, meg úgy általában az állatokkal?

Figyelt kérdés

Szerintem szánalmas h röhögnek azon, h szegényt csípi a paprika....szerintetek?

http://www.youtube.com/watch?v=sWl_snUToM8&feature=related

2009. júl. 7. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Te jó ég, szegény kis állatka...:(

Nekem is van vadászgörényem, hasonlóan néz ki, én még meg sem mosolyogtam, hanem kapásból majdnem hogy sírtam. Olyan szeretnivaló kis állatok, mért kell kínozni?! Ilyennek nem való állat. Vagy megérdemelné, amit az előttem szólók írtam, hogy ledugjanak a torkán egy marék jalapeno-t...

Ő biztosan így nyalogatja a paprikát...

A vadászgörénynél okosabb állat kevés van, látszik, hogy másodjára nem is nyalt belőle. Több esze van, mint a "gazdájának". Bár ennél nem nehéz... Szánalmas.

De beolvasnék neki... :@

2009. júl. 7. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi hülyeség és kegyetlenség tényleg határtalan.
2009. júl. 7. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szegény:(
2009. júl. 7. 22:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy szerintem ezek a hülyék fel sem fogják h mit csinálnak a kisállattal....szándékosan olyan dolgot adni egy állatnak ami rossz lehet neki.....nekem malackáim vannak meg madaraim és mivel én vagyok a gazdájuk úgy érzem h az a dolgom h a legjobbat adjam nekik...meg sem fordulna a fejemben h a saját magam szórakoztatására csináljak ilyet egy állattal...és még le is kamerázták....és még netre is rakták....
2009. júl. 8. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Még kommentelni sem lehet a videót... Pedig szívem szerint úgy beolvastam volna nekik, ahogy az elő van írva...
2009. júl. 8. 15:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Szegény állatka...

Őket kéne megetetni vele!!!

2009. júl. 10. 16:00
 17/18 anonim válasza:
Na én az ilyen embernek egy erőspaprikával bedörzsölt esernyőt dugnék a popójába kinyitnám és úgy húznám ki.
2009. júl. 19. 14:08
 18/18 A kérdező kommentje:
ooooo....ez durva de jogos!:P
2009. júl. 21. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!