Oshaki Nana kérdése:
Milyen állat illik hozzám?
Figyelt kérdés
Csendes , nyugodt lány vagyok. Szeretem a tisztaságot a rendet. Általában mindig otthon vagyok, csak néha megyek el 1-2 órára. Szeretek csak úgy heverészni és olvasni.Nappal inkább alszok hétvégén így mindig éjjel vagyok fent.2012. jún. 15. 11:25
2/11 anonim válasza:
macska.....nappal alszik éjjel járkál......vagy lány nyuszi :)
5/11 anonim válasza:
Egy KUTYÁMMAJOM illene hozzád. Intelligens állat este mozog, napközben meg pihenget. Mivel nyugodt, csendes lány vagy nem fogod egész nap piszkálgatni, mivel a KUTYÁMMAJOM elég ingerlékeny állat. Zöld mancsra igényt tartok, ha már válaszoltam. pusz.
6/11 anonim válasza:
Egy nyuszi jó lehetne,mert ő is nappal alszik inkább,meg sok időd is lenne rá.Ami kell is neki.De tud rendetlenséget csinálni..
9/11 anonim válasza:
Kutya biztosan nem, azzal foglalkozni kell, az nem szereti a tétlenséget. Hát a macska az, amelyik elszunyókál, elbóklászik magának, ha kertben van, de a szobában ő is unatkozhat. Neked valami terráriumi hüllőt tudnék elképzelni. Pl. Gyík. nem piszkol, dísze a szobának. De takarítani azt is kell. Vagy valami díszhal.
10/11 anonim válasza:
csíkos hangyaleső, na az igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!