Milyen allat illik hozzam?
Tenyésztőtől vásárolt patkány, vagy macska?
Amúgy ha csak 5-6 órát van egyedül a kutya az még nem gond.
Szerintem a kutyát is beszerezhetnél ha nagyon szeretnél kutyust tartani:).
De szobakutyus legyen!
Mi földszinten lakunk, francia buldog kiskutyust szeretnénk majd májusban, ő olyan hat hét órát lenne max egyedül, de átlagban ő is csak hatot, és míg kiskutya lenne addig nagyon sokat próbálnék vele lenni, na meg a nyári szünet.(L):)
Előző vagyok
Az lényeg hányadik emeleten laksz?
Akár kutyád is lehet, de ugye az jóval nagyobb költségekkel jár, mint egy rágcsáló, és a korod alapján gondolom, még a szüleid tartanak el, szóval igazából rajtuk múlik.
Mondták még a patkányt, az is nagyon jó választás lehet, okosak, ragaszkodók, viszont sajnos elég rövid ideig élnek. :(
Esetleg törpenyuszi? Vagy tengerimalac, bár ők elég kis butácskák, viszont aranyosak ők is. :)
Szerintem tarts macskát. Én nem tartanék lakásban kutyát, valahogy nem oda való... Persze, leszámítva a zsebkutyákat, de az meg nem olyan. :)
Egy macskát azonban nem kell sétáltatni, könnyebb takarítani, mint egy rágcsálót, etetése is megoldható kevesebb pénzből, ha mondjuk te főzöl rá macskakaját.
El van, egész nap alszik, egyáltalán nem sajnálja, ha nem nyaggatod egész nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!