Hogyan lehet ez? Meg sem nyitom az állatok kategóriát, és tegnapról mára mínusz 5 pontot kaptam értékelésért. tavaly meghaltak az öreg cicáim, azóta nem írok, én nem is értékelek.
Csak az érdekes, az értékeléseimért kaptam mínuszt, vagyis állítólag én értékeltem rosszul (nem válassszal)mások válaszát.
nekem ez abszurd, homlokegyenesen ellenkezőleg kellett volna értékelnem a válaszdókat ehhez, és legalább ötöt.
és a pontok, 30 napos átlagot jelentnek, szóval nem lehet évekre visszamenő.
nagyon bosszant.
köszi a válaszodat.
Visszamenőleg viszont az általad értékelt válaszokat más is értékelhette!
Tehát értékelsz egy választ jóra, aztán 1-2 nap alatt mások, többen, haszontalannak ítélik meg a választ, és lepontozzák.
Így a te értékelésed már nem nem lesz jó, mert a többségnek más a véleménye, így mínusz pontot kapsz.
A másik lehetőség, pont 30 napos átlag. Mivel naponta frissül, tegnap, nyilván nem az volt az eredmény, mint ma, mert már nem azt a 30 napot számítják bele.
Tegnap, tegnapelőttől számoltak vissza 30 napot, ma meg tegnaptól.
Ezekre tudok gondolni, matematikailag szerintem így lehetséges, de amúgy nem tudom...
na mégegyszer megpróbálom elmagyarázni. én egy betűt sem írtam hossszú-hosszú ideje.meg sem nyitottam az állatok kategóriát.
máshol vagyok rendszeres válaszadó, és mások válaszát is értékelem, ha nekem tetszik vagy esetleg nem, a kezekkel.
minden nap megnézem azt a hülye "toplistát" és döbbentem láttam ma reggel, hogy állatok kategóriában "pont értékelésért" tehát nem válaszadásért -5 pont.
egyszerűen talány számomra, hogy miért...
Amúgy valóban túl kell lépnem rajta, de nagyon nem szeretem a megmagyarázhatatlan dolgokat.
Én is úgy látom, hogy az egész GYK. adminisztrációja
valahol nagyon el van baltázva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!