Melyek azok az állatok amiket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Melyek azok az állatok amiket, ha lesz saját lakásod 100%, hogy tartani fogsz ? Persze az is írhat akinek már saját lakása van , hogy miket tart , vagy miket akarna tartani ? :D2012. máj. 28. 20:02
1/5 anonim válasza:
Nekem már gyerekkorom óta saját lakásom van. Azóta volt kutyánk.Most van kutyám,tengerimalacom és 2 nimfám.Soha nem válnék meg tőlük.Szeretnék még ékszerteknőst.
2/5 A kérdező kommentje:
Én ha elköltözöm a szüleimtől és saját lakásom lesz akkor biztos tartok macskát, hörcsögöt, degut
2012. máj. 28. 20:33
3/5 anonim válasza:
Valami jó kutya biztos lesz, macska is csak akad, és két ló, ami munkaeszközöm lesz. Most is az
4/5 anonim válasza:
Óh én két kutyát biztos, hogy tartani fogok, emellett szeretnék egy macskát és egy akváriumot. ( :
5/5 anonim válasza:
mi az a nimfa ? meg amugy egy szobát berendeznék külön a hüllőimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!