Agrár szakra akarok menni. Bővebben minden kérdés lent! (? )
Létezik Állattenyésztő mérnök szak is, például a Kaposvári Egyetemen. Nagyon jó, dolog, hogy már most így eldöntöd mi szeretnél lenni, nekem ennyi idős koromban még szintén az állatorvosi szak volt az álmom, és nagyon bánom most 21évesen Növénytermesztő mérnök hallgatóként, hogy nem küzdöttem érte többet.
Én biológia-kémia szakra mentem volna egy nagyon erős iskolába, csak sajnos nem vettek fel anno, így egy gyengébbe kerültem, ami nem ösztönzött annyira, sőt elterelte a figyelmem a biológiáról... Légy kitartó és küzdj sokat! Ne amiatt ne menj oda, mert sokat kell tanulni! Mert ha igazán jó szakember szeretnél lenni, mindig ki kell emelkedned a többiek közül a későbbiekben.
Köszönöm!
Mert az 100%-ig biztos hogy lovakkal fogok foglalkozni de úgy akarok hogy én is tenyésztem őket mint ahogy mondtad állattenyésztő mérnöki szakra is lehet menni.Én angol-biológiára akarok menni mert ugyan biológia nincs még 6.-ba nekünk de angolból 5-ös vagyok és angol tagozatos.Főleg az a jó hogy az ország egyik legjobb gimije (debreceni vagyok) ott van tőlünk alig 3 percre csak annyi hogy kifordulok a sarkon..Oda akarok jrni és javítani szeretném a jegyeimet mert ez így nem megy tovább.. 4-es tanuló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!