Mi az az állat amitől undorodsz, vagy szívrohamot tudnál kapni ha találkoznál egyel?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem a pókokat.2009. jún. 29. 17:45
21/42 anonim válasza:
én minden nagyobb rovartól félek de legfőképpen : pók,fiúszúnyog......és a legundorítóbb a lóbogár..áááááááááá
22/42 anonim válasza:
Hal,csótány,egyéb undi bogarak,kígyók,pókok,rákok...Blee...
23/42 anonim válasza:
semmi más nincs, csak a szőrös hernyó..attól ilyen sírógörcs jön rám, meg pánik, mert undorodom tőle, nagyon rossz!
25/42 anonim válasza:
fülbemászó... egyszer kisebb koromban megláttam egyet és elrohantam sírva..annyyira gusztustalan:S és a gondolat, hogy belemászik a füledbe.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :S
félek a grizzlymedvéktől, de azok nem undorítóak, csak szívrohamot kapnék ha meglátnék egyet:D
hernyók, bogarak, repülő rovarok, csúszómászók, stb. gusztustalanok!
békák pfff főleg azóta utálom őket, hogy állandóan kuruttyulnak éjszaka a szomszéd halaskertjéből....
kb ennyi:D
26/42 anonim válasza:
A kiscicák....na azoktól nagyon félek...amikor meghallom azt a vékony hangjukat majd besz*rok a félelemtől...
27/42 anonim válasza:
Kullancs..............3 éve majdnem megölt egy :D Aztán végül is csak egy encephalitis /agyvelőgyulladás" lett belőle, azután egy agytrombózis+ fél oldali bénulás.Nem téma........:P
29/42 anonim válasza:
pók és egyéb bogarak, ezekkel a világból ki lehet kergetni engem, fujj :S
30/42 anonim válasza:
Írtózom a mindenféle férgektől,kukacoktól meg nagy pókoktól!!!Juuuuuuuujjj...!!! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!