Mi az az állat amitől undorodsz, vagy szívrohamot tudnál kapni ha találkoznál egyel?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem a pókokat.2009. jún. 29. 17:45
12/42 anonim válasza:
Egyetlen állatot utálok, és az a bögöly. Nem éppen undor ez, csak allergiás vagyok rá és már harapott meg 2x, majdnem bele is haltam mindkétszer, szóval azóta ha meglátok 1-et, azonnal elhagyom a helyszínt...
13/42 anonim válasza:
Pókok, nagyobb bogarak, férgek, darazsak, a többivel nincs bajom.
14/42 anonim válasza:
minden rovartól, póktól, undorodom az egértől a patkánytól a darázstól
15/42 anonim válasza:
A denevér!!! Utálom, és rettegek, hogy egyszer berepül hozzánk, mert már hallottam ilyet. Amúgy semmi más állattól nem undorodom.
18/42 anonim válasza:
molylepke :S és félek az összes repülő kis izétől is... még a pillangóktól is! messziről oké, csak ne jöjjön felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!