Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Sírtál már állatod elvesztése...

Sírtál már állatod elvesztése miatt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ő nem a sajátom volt. Menhelyes. Kettő is. Az egyikkel fél évig voltam,a másikkal 2 hónapig. Mindkettő után sírtam. Tudtam, hogy jó helyre kerülnek, de egyszerűen muszáj volt sírnom.
2012. máj. 14. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nekünk volt egy kiscicánk, aki a szemünk láttára pusztult el. elütötte egy autó, de még annyi ereje volt, hogy bevonszolja magát a konyhába, és ott szenvedett ki. az anyacica volt a cicánk, a picit amúgy is elajándékoztuk volna, de akkor is. most is sírok, pedig több, mint tíz éve volt. egy másik cicánk meg szívbeteg volt.
2012. máj. 14. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:
igen, most van először saját állatom, egy kutyus, szerencsére ő makkegészséges. gyerekkoromban a szüleimnél is volt két kutyus, és cica is, mindegyiküket megsirattam, amikor elmentek. az enyémnél meg már akkor pityeregtem, amikor elkábították, h kivegyék a füléből a toklászt és láttam ott feküdni magatehetetlenül, amint egyszerre két orvos is turkál a fülében, de egyik sem tudja kivenni...
2012. máj. 14. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:

13 éves koromban megmérgezték a kutyámat, akkor sírtam. Aztán másfél éve elveszett az öreg, befogadott kutyám, aki 7 évig volt nálunk, nagyon bőgtem. Azt hiszem elég érzékeny vagyok a témában. Megsirattam az összes macskánkat is.

Most ivartalaníttattuk a mostani kutyánkat. Tudtam, hogy nem lesz baj, de amikor a nyugtatóktól szétcsúsztak a lábai, de úgy is vonszolta magát felénk, mert nem akart ottmaradni... hát akkor is könnyeztem :)

25/N

2012. máj. 15. 08:49
 15/18 Head ***** válasza:
Igen sirtam az 1ik haverom eltünt 2 hétre ő elég állat! akkor sirtam...de meg lett :)
2012. máj. 15. 12:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, mindig megsiratom a hörcsögeimet és a papagájt is megsirattam akit nemrégen veszítettem el. :(

Egyébként én akkor is sírni kezdek ha állatorvoshoz viszem a hörcsögömet. Még akkor is, ha nem is biztos, hogy van valami baja, csak talán...de én már akkor is sírok.

De mindig van új, persze egyik sem pótolja a régebbit, mert mindegyik más és más egyéniség, nagyon szeretem őket!

2012. máj. 15. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy Labradorunk a Barátnőmmel közösen. A Barátnőmet autóbaleset érte és a kutyát is megrázta, hogy többé nem jött haz a Barátnőm. Többé már nem ugrott fel vidáman a pórázt látva, hogy menjünk sétálni... (azelőtt húzott ki minket az ajtón:-))) Többé már nem láttam a nagy barna szemeiben a boldogságot... Sokáig ott ült az ajtóban és várta a Barátnőmet, hogy mikor jön haza. Nagyon megrázó volt látni, hogy mennyire szenved ő is! Enni sem akart, semmit. Aztán egy nap nem kelt fel többet:-(( Valószínűleg a bánat vihette el, mert nem volt beteg. ...és igen, akkor bőgtem rendesen. Akkor megfogadtam, hogy többet soha nem lesz kutyám, de nagyjából 2 hete megajándékoztak egy Havanese-vel és nem volt szívem elutasítani. Nagyon aranyos, okos és szeretem/szeretjük egymást, de Toby kutyát soha nem felejtem el... Annyi boldog pillanatot okozott!
2012. máj. 16. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:

16 évesen anyu hívott,hogy menjek haza(apunál nyaraltam) mert Loly a csuklyás patkányom nagyon beteg.

Hazamentem,és a lábánál csúnya daganata lett.

Elvittük orvoshoz.Anyu azt mondta,hogy bár 2 éves Loly és talán még 1 vagy másfél évet élhetne még,de ha a doki azt mondja megműti életben marad,akkor kifizeti az összes költséget.Az orvos megvizsgálta,(beleszúrt a daganatba) de sajnos nem ciszta volt,hanem rákos daganat.Nem műthető.

El kellett altatni.Akkor 16 évesen fiúként nem szégyelltem a könnyeimet.Zokogtam mint egy 3 éves.

Nálunk született,Az anyjától való választás után magamhoz vettem egyet,és végig velem volt.Annyira szelíd lett,és úgy szeretett,hogy a szobámban,bár volt ketrece aminek az ajtaja még neki is könnyen nyitható volt,állandóan kijött ha otthon voltam,és már a vállamra is ült.Volt hogy éjszaka arra ébredtem,hogy kijött a ketrecéből,és a párnámon ült mellettem..

Azóta sem volt ilyen hűséges patkányom.

20/F

2012. máj. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!