Melyik a kedvenc állatod és miért?
Nekem a páros és páratlan ujjú patások nagy része.
De leginkább a ló, csacsi, alpaka, malac, láma, bárány és kecske.
Hogy miért szeretem őket?
Hát, a lovat azért, mert szép és okos, a csacsit azért, mert ragaszkodó, aranyos és egy egyéniség, az alpaka és a láma csodálatos "személyiséggel" bír (egy láma megvédhet egy egész nyájat a farkasoktól, méghozzá úgy, hogy nem bántja a farkast, hanem a saját testével védi a társait), a malac okos, a kecske vicces, a bárány pedig olyan szeretni való.
Ja, és a csirkéket is szeretem, nagyon mulatságos, amikor pl. a kicsit mennek a kotlós után. =)
szíriai aranyhörcsög
Azért mert, tőle nincs is puhább, és cukibb állat! Imádnivaló mindene: a szemei, a fülei, a pofija, a bundácskája, a kis édes farka, a kis lábacskái, a lábacskáin a párnácskák...:))
Imádom őket, hogy állandóan tapadnak és másznak rám, imádom amikor tüsszögnek és ilyen édes kis cuki hangjuk van, imádom amikor megszületnek és vékony hangon sírdogálnak. Annyira aranyosak és barátságosak, nincs bennük semmi gonoszság, mint pl. egy kutyában vagy macskában. Ők pedig kis ártatlanok, kedvesek, kis tehetetlenek. Számomra ők a legkedvesebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!