Hogyan lehetne menhelyet alapítani?
xehez bocs
Ha tudtok segítsetek!!!
Szerintem nagyon jó kezdeményezés :)
Amúgy én is gondoltam már erre cak még nincs saját keresetem, hogy bármit elkezdjek. én olyan menelyet szeretnék, ahol nem csak kutya/macska fér el, hanem megunt és talált egzotikus állatok is (kígyók, madárpókok stb)
de sajnos a pénz nagyon fontos, anélkül nem megy.
Szerintem csinálj egy honlapot, fórumokon gyűtögesd az embereket, és ha már a legtöbb tagnak van munkája, akkor össze lehet dobni lassanként a kezdőtőkét hozzá (mert ugye terület kell, megfelelő kenneleket építeni, játékok, takarók, tálak, stb...
Nekem is gyerekkorom nagy álma, és azóta is. Ha megnyerném a lottót, gondolkodás nélkül az első dolgom lenne. Sokan megvetnek emiatt, mondják nem jó semmire, csak pénznyelő. A sok szerencsétlen állatra nem is gondolnak. Nagyon állatcentrikus vagyok.
Jó lenne, tényleg sok-sok pénzre, emberre, és kitartásra van szükség.
21/l
tudsz privát mailt küldeni, a válaszoknál van alul.
küldj valamit, elég egy "szia, én vagyok az állatmenhelyes" és visszküldök valamit, hogy biztosra tudd a címem, de itt nem nagyon szeretném itt kitenni csak úgy publikusan...
Akinek esze van ,az nem.
Iszonyú stressz,iszonyatos állatkínzásokkal találkozás minden nap,rohangálás stb.
Lehet a lottón ötösöd vagy a Krőzus pénze,nem elég rá.
Van egy területed,lehetőséged X mennyiségű kutya elhelyezésére.
Aztán jön az X+sokadik,amit megkínozva vagy a kapudhoz kötve találsz,és nem tudod otthagyni.A sor végtelen,sokkal kevesebb megy gazdihoz,mint be a menhelyre,elfogy a pénz,a férőhely,az idő.
Végén az marad,hogy nem fogadsz be több kutyát(nem tudod megtenni..),altatás vagy nyomorult körülmények a kutyáknak.
Ez a valóság,a többi rózsaszín álom.Jönnek olyan állatkínzások áldozatai,amit ép ésszel felfogni sem lehet,és a végén már csak sírni tudsz,vagy diliházba kerülsz.
Állatmenhelyet működtetni csak profi segítőcsapattal lehet,de így sem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!