Ha a kiskacsa köldökzsinóra nem válik le magától mi levághatjuk? NAgyon fontos!
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 20:23
1/12 anonim válasza:
Mivel az már nem "működik" ezért kb. 1-2 hét és le fog esni, de előtte folyamatosan hát szószerint elszárad
2/12 anonim válasza:
Javítsatok ki ha tévedek, de köldökzsinór nem csak az emlősöknél van?
3/12 anonim válasza:
De ha úgy gondolod 1 hét múlva eltávolíthatot saját magad is
4/12 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a kacsa nem eleven szülő, hanem tojást tojik, de amióta berendeltek még egy szériát a való világból és az édenből, én már semmin sem csodálkozok...
Azért érdekelne, hogy amennyiben nem kamu a kérdés (melyik univerzumban létezhet ez?), mit akar levágni a kérdező szegény kacsáról...
5/12 anonim válasza:
Én is azon gondolkodom, amit a 2-es kérdezett!
Vagy egy kacsacsőrű emlősről van szó????
6/12 anonim válasza:
Hahó! Kérdező! Milyen kacsáról beszélsz?
8/12 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, csak azt sajnálja, hogy ilyen hamar kiderült, hogy a feltett kérdés az úgy hülyeség, ahogy van.
9/12 anonim válasza:
Egyébként még a kacsacsőrű emlősnek sincs köldökzsinórja, csak a méhlepényes emlősöknek...
10/12 anonim válasza:
Tudtommal a kacsacsőrű emlős az méhlepényes, a nevét csak a kacsára emlékeztető fej- és csőrforma alapján kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!