Ti vinéttek kozmetikushoz kedvenceteket? Körömvágás, tisztítás, fésülés, kullancskiszedés, ilyesmik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 13:16
1/5 anonim válasza:
Amit saját magam nem tudok megcsinálni, azt természetesen kozmetikussal csináltatom meg. Ezekhez a műveletekhez nagy gyakorlat kell, s a kutyák esetenként nehezen tűrik. Sőt, amelyik otthon nem tűri, a kozmetikusnál lehet, hogy úgy viselkedik, mint egy kis angyal. Ezért még biztonságosabb is lehet, mert nincs sérülésveszély sem a kutyus, sem a gazdi számára.
2/5 anonim válasza:
Én évente kétszer szoktam vinni a kutyámat kozmetikushoz. Elég hosszú szőrű kutyáról van szó és néha nem árt ha egy szakember akinek tapasztalata van foglalkozik vele. Én is megtudnám csinálni de azzal lehet ártanék is neki.
3/5 anonim válasza:
Rövid szőrű a kutyánk, nincs szüksége nyírásra, így soha nem vittem és nem is fogom.
Körmét nem kell vágni mivel mi lemozgatjuk rendesen, kullancsot mindig én szedtem ki belőle, ehhez sem kell szakértelem (ajánlom a Scalibor nyakörvet).
Ritkán meg is fürdetem samponnal, mert benti kutya, ezt is el lehet itthon végezni.
4/5 anonim válasza:
A miénk rövid szőrű, így a fésülését mi oldjuk meg (bár látnátok hogy az a kicsi és rövid szőrű kutya mennyit tud vedleni :D ), ha koszos lesz, mi fürdetjük, a körmét pedig mozgás közben rövidre koptatja. Kullancs még - lekopogom - nem ment bele.
5/5 anonim válasza:
Yorkshire terrierem van. Szeptemberben viszem utoljára nyírásra, utána márciusban. A kettő között esetleg 1x, ha nincs kedvem szenvedni az apró igazításokkal. Viszont márciustól szeptemberig havonta hordom, mert olyankor rövidre van nyírva.
A körmét 5 év alatt 1x kellett csak vágni, fésülni természetesen én szoktam rendszeresen, és a kullancsot is én szedem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!