E milyen bogár?
Svábbogár = csótány
Sajnos ez az, amitől félsz. Undorító dögök, mert nagyon nehéz kiírtani őket. Ha egyszer megjelennek, akkor érdemes mindent megmozgatva kitakarítani és vagy boltban beszerezni valamit v szakembert hívni az írtásra.
húúú, most kicsit megijedtem, elámultam... benne volt a befőttesben, azt hittem eléggé összeráztam és elkábult egy picit. Akartam "kiönteni" az üvegből, még nedves és rátapadt a hátával a tetőre, meg akartam nézni kicsit közelebbről, akkorát pattant a hátával!! ilyet még nem láttam.
nemsokára csinálok képet a hasáról is, csak előtte megyek hányni, meg gyorsan elszívok néhány szál cigit a parára.
Hát, nem tudom... Amiről az előbb írtam, a "földes" bogár, annak a mániája az ilyen pattogás, ha a hátára fordítod. Viszont annak másfajta fejrésze van, ennek, a képen lévőnek inkább a csótányokra jellemző...
De akárhogy nézem az amerikai, a német a konyhai meg mindenféle csótány több példányát is, ez nem tűnik olyannak. A tiednek más a feje és elvileg a szárnyfedői is szabályosnak látszanak.
(Annyira különbözőek. Hogy nincs ezekből egy szabvány?!)
Remélhetőleg lesz itt valaki, aki jobban ért hozzájuk és érdemleges válasszal tud szolgálni. Mindenesetre még keresgélek, hátha találok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!