Mivel etessem a piócámat?
Figyelt kérdés
Van egy piócám, aki egy műanyag dobozban van. A helyével nincs gond, ott jól elvan, csak nem akar enni. Betartottam hozzá a kezem, és rá is tapadt, de nem szívott vért, eddig sosem (hat napja van nálam, azóta nem) és még mindig él, de nem értem, mit adjak neki enni... Légyszi csak normális válaszokat, mert fontos! Köszönöm.2012. máj. 5. 12:39
1/8 anonim válasza:
Hú, bátor vagy.
A piócák egy táplálkozás után nagyon sokáig megvannak táplálék nélkül. Hetekig, hónapokig is.
Mikor rádtapadt nem hagyott szúrásnyomot, nem vérzett utána picit sem? Ha nem, akkor élő hallal próbálkozhatsz még, ha tudsz szerezni valahonnan. De a te véredet is el kell fogadnia, úgy nem ölsz állatot és még egészséges is.
2/8 anonim válasza:
Miért tartasz piócát? Hogy jött ez?
3/8 A kérdező kommentje:
Első: ajándékba kaptam, de nem mondták, hogy etessem. Második: köszönöm, egyébként nem,nincs nyom, és vér se jött ki, megpróbálom hallal, de egyébként lehet hülye kérdés, de csigát véletlen nem eszik? (úgy értem nem szív ki? ) mert az eléggé sok van...
2012. máj. 5. 13:31
4/8 A kérdező kommentje:
bocsi, fordítva: a másodiknak szól az első, az elsőnek meg a második:DD
2012. máj. 5. 13:32
5/8 anonim válasza:
Utánanéztél pontosan milyen fajhoz tartozik? Mert vanna békapiócák meg halpiócák meg még tököm tudja milyenek, de a a lényeg, hogy az előbbi pl értelemszerűen csak a békavért szereti. :) Egyébként, lehet hogy jobb lenne neki, ha szabadon engednéd, főleg ha nem tudsz neki élelmet biztosítani. húúúú amúgy eddig magamat néztem hülyének (voltak már bodobácsaim, földigilisztáim, még hangyáim is, mindent amit el lehet képzelni, de ez a pióca téma lazán túllő rajta) :D
6/8 A kérdező kommentje:
:DD Ja, nekem is voltak/vannak hülyefajta állataim:D De imádom őkeet! Egyébként nem engedhetem szabadon, mert apu legjobb barátjától kaptam, és hülyének néz, ha nem lesz meg a pióó:D De majd megkérdem tőle, hogy mivel etessem:) Am ő télleg nem kér vért, lehet más vért szeret. Megnézem. Köszi!!
2012. máj. 6. 13:10
7/8 anonim válasza:
most néztem egy természet filmet nem rég az esőerdőről, az ott honos piócák csak az esős évszakban táplálkoznak, a többi időt a föld alatt töltik hibernálva. szóval 12-ből 9 hónapot simán kihúznak kaja nélkül
8/8 A kérdező kommentje:
Szia:) Köszönöm, igazad van. Igazából a vízébe tettem vért, és azt végre megette:)) Köszi mindenkinek:)
2012. máj. 11. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!