Szerintetek ez normális? (Kérlek, értelmes válaszokat! )
Tavaly márciusban kaptam egy kutyust. Nagyon szeretem, a mai napig tisztességesen gondozom. A nyáron szerettem volna két tengerimalacot, de anyukám lebeszélt róla. Aztán most egy hónapja sikerült megegyeznünk egy akváriumban (annak most alakult ki a bacikultúrája (akvaristák tudják:D), így két hal most lett betelepítve, de majd még jön a többi hal), amit úgy sikerült, hogy megegyeztünk, én gondozom, nekem kell csinálni vele mindent(ami teljesen oké), de a mostohaapám irodájába lesz, hogy ott legyen afféle hangulatteremtő, stresszoldó. Az akváriummal kapcsolatban megvannak a terveim, nagyon lelkes vagyok ezzel kapcsolatban is. Úgy érzem az állataimról felelősség teljesen bánok. Viszont nagy az állatimádatomnak köszönhetően máris vágyom egy új állatra. Ez a lelkesedés pedig azért baj, mert a dolgokba anya úgyse menne bele. De nem tudok mit tenni, imádom az állatokat. Most például egy hörcsögre vágyom nagyon. (Ezek pedig nem kezdeti lelkesedések, én ha kapok valamit, akkor törődök vele, főleg ha egy állatról van szó, azaz nem kezdeti lelkesedés).
Állatbolondok, nektek is volt ilyen?
Előre is köszönöm, egy 14 éves állatimádó. :)
Igen, sajnos teljesen normális. (Azért sajnos, mert a hobbinkat egy idő után már nem lehet bírni pénztárcával, idővel, stb.)
Én például madárpókokat tartok, abból is több fajt, de mindig többet akarok. Imádom a botsáskákat, abból is tartok, és még szeretnék is. Ott vannak még a különféle rózsabograk, csótányok és az egzotikus imádkozósáskák...
És most még kitaláltam, hogy újra szeretnék én is halakat, meg esetleg teknőst... :)
Ilyenek az állatok... :)
jaja volt olyan hogy egyszerre voltak egereim tengerimalacom hörcsögöm teknősöm, akváriumom nyuszim kutyám lovam sajnos ez azóta meg csappant, de nem a gondozás vagy a rájuk fordított időm hiánya és egyéb okok miatt :D
De nekem is elköltözés után sikerült....
Én is így vagyok vele, azt hittem ez egyedi és szimplán hülye vagyok! :)
Örülök, hogy más is járt már így... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!