Milyen állat képes erre a "gyilkolásra"? (Lent)
Figyelt kérdés
Anyukám ma mesélte ezt, múlthéten történt, és ki nem tudjuk találni, hogy mi történhetett. A szomszédban lakik egy kislány, neki volt egy nyuszija az udvaron, kis ketrecben. Múlthét szombaton ment volna ki megsimogatni, és a nyuszinak le volt tépve a feje... Elég morbid. Szerintük/szerintünk patkány lehetett, de nem tudjuk biztosra, mivel eléggé bent lakunk a városban, sorházakban, kis udvarokkal. Elég érthetetlenül fogalmaztam, de gondolom értitek.2012. ápr. 24. 15:32
1/6 anonim válasza:
A görény, nyest, menyét valószínűbb, eléggé szűk résen is beférnek.
2/6 anonim válasza:
azta...ez tényleg dúrva de nem tudom hogy a patkány képes-e ilyesmire nekünk is van nyuszink de eddig lekopogom semmi gond nem adódott.
3/6 anonim válasza:
És akkor a családom kiröhögött engem, hogy amikor a telken voltunk, nem akartam a kertben hagyni a nyuszit felügyelet nélkül (elkerített részen)... Szegény nyuszi :(
Én is valami nyestfélére tippelnék.
4/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz!Szerintem is nyest, vagy görény lehetett! Szegény nyuszika, nagyon sajnálom! :(
5/6 A kérdező kommentje:
Mindenki nagyon sajnálja :/
De errefelé sosem láttunk ilyen állatokat... :O
2012. ápr. 25. 13:22
6/6 anonim válasza:
Első vagyok. Hát elég óvatos állatok, és főleg éjjel aktívak, mikor a zsákmányállatok nagy része alszik. Apósom tanyáján a tyúkokat tizedelte egy nyest, de végül belement a csapdába... Az volt a nagyobb baj, hogy csak szórakozásból járt, kivégzett párat, elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!