Van olyan állat ami tartható lakásban, nem kell neki túl nagy hely (ketrecből, terráriumból), viszonylag hosszú ideig él (több mint 1-2év) és nem kell más élő állatokkal etetni?
Persze. Egy pók a sarokban :) Vagy egy pár csótány :)
Amúgy komolyra fordítva.Vegyél halat, vagy hörcsögöt.Állatkereskedésbe nézz be és nézd meg mi áll hozzád a legközelebb.
Hát itt neten olvasgatok,de mindig van valami,ami miatt nem jó.Hörcsöggel az a baj,hogy nem valami hosszú életű.:/Nekem volt patkányom,hörcsögöm is nagyon rég.Nagyon tetszenek a hüllők,de olyan hatalmas helyet nem tudok biztosítani,valamint sokukat ugye állati eredetű táplálékkal kell etetni.Az meg nekem horror.:)Plusz azt is figyelembe kell vennem,hogy már van egy kis nyuszikám.Aki itt él velem a szobámban.
De lehet olvasgatok a halakról is,köszi.:)
Második vagyok. Ha van egy nyuszid akkor a rágcsálókat zárjuk ki.
A halak praktikusak, szépek és a lakás díszítő elemei is lehetnek. Illetve nyugalmat sugároz.
Vagy esetleg lehetne vadászgörény is , azt ki tudnád vinni sétálni is. Ha kutyát nem szeretnél vagy macskát.
Vadászgörénnyel is az a baj,hogy nem lenne hely a ketrecnek,mielőtt a nyuszimat hoztam akkor is elkellett tenni egy szekrényt,hogy elférjen a ketrece.Meg úgy van,hogy a nyuszim végig kint van ha itthon vagyok.Nem akarom korlátozni egyiket a másik miatt.De végülis ez lényegtelen a helyhiány miatt.
Kutya,macska megint nem jó.:D Panelben lakunk,itt nem engedi a család.
Azt hiszem maradnak a halak.:D
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!