12/14 anonim válasza:
nem minden szamár szürke, főleg nem mikor fiatal:D Szerintem is csacsi...vagy láma....
13/14 anonim válasza:
=D Ez vicces. Az utolsó képen BIZTOS, hogy nem láma van. Akkor már jobban hasonlítana még alpakára is, de valójában szamár. Az orráról lehet megtudni, mert olyan a szamár orra is, mint a lónak. A lámának meg inkább a tevéére hasonlít az egész pofija. Meg a lámának a nyaka is hosszabb, és a lábai is.
És nem csak szürke lehet a szamár, sőt a vadon élő szamarak zöme barnás árnyalatú. Bár lehet, hogy ez is inkább láma, mert barna. -> [link]
Nem tudom. =D
Na jó, nem kötekedni akarok, de nekem volt szamaram, már csak tudom, milyen az. És amikor írom, hogy az bizony szamár, akkor egyesek kötik az ebet (vagy lámát) a karóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!