Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezek milyen állatok?

Ezek milyen állatok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 17. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Javítás

19:08

19:14

2012. ápr. 17. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:
nem minden szamár szürke, főleg nem mikor fiatal:D Szerintem is csacsi...vagy láma....
2012. ápr. 17. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:

=D Ez vicces. Az utolsó képen BIZTOS, hogy nem láma van. Akkor már jobban hasonlítana még alpakára is, de valójában szamár. Az orráról lehet megtudni, mert olyan a szamár orra is, mint a lónak. A lámának meg inkább a tevéére hasonlít az egész pofija. Meg a lámának a nyaka is hosszabb, és a lábai is.

És nem csak szürke lehet a szamár, sőt a vadon élő szamarak zöme barnás árnyalatú. Bár lehet, hogy ez is inkább láma, mert barna. -> [link]

Nem tudom. =D

Na jó, nem kötekedni akarok, de nekem volt szamaram, már csak tudom, milyen az. És amikor írom, hogy az bizony szamár, akkor egyesek kötik az ebet (vagy lámát) a karóhoz.

2012. ápr. 17. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Láma :-)

[link]

2012. ápr. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!