Gazdik, szoktatok arra gondolni, hogy mi lesz az állatkáddal/állatkáiddal ha esetleg veletek történik valami?
Szüleim gondoskodnának a kutyámról, párom a macskáról.
Vagy ha mégsem, szerető gazdit keresnének neki/nekik.
Nem tudom nálatok hogy megy, itt a kutya családtag, ha velem történne valami, a család gondoskodna róla.
Illetve több kutyás barátom is van, biztos, hogy befogadná valaki.
Második: nyilván a 70 éves nagymamám nem fogja gondját viselni a hiperaktív nyuszimnak, kutyámnak... Illetve nem fog vele órákat sétálni. Előbb gondolkozz, aztán írj. Meg nekem pofám sincs a barátaimra bízni az állataimat... De hát te tudod, úgy látszik, a te körülményeid a nem normálisak... Vagy inkább az agyadban nem normális valami.
Kérdező: én is gondolkoztam már ezen, hogyha meghalnék, mi lenne velük. Mondjuk nekem a testvérem is nagy állatbarát, szóval ő biztos gondozná őket, szeretné úgy, ahogy én. De ha ő nem lenne, hát nem tudom...
Nem szoktam, mivel egyértelmű, gondozná a család.
De több kutyás barátom is befogadná, ahogy én is tenném fordított helyzetben.
mivel 13 éves vagyok, gondolom anyukám gondozná őket mert ő is nagyon nagy állatbarát
mondjuk lehet,hogy a hörcsögömet eladjándékoznák mert anyum őt nem annyira szeretni mint a cocikat és a patikat:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!