Mi lehet ez amit láttam?
Én valamelyik este azt hittem hallucinálok, mikor láttam egy nagy barna valamit bebámulni a terasz ajtón, gyorsan kinéztem és csak egy nagy segget láttam. Aztán bemeséltem magamnak, hogy macska volt, csak elnéztem.
Utána kiderült, hogy a szomszéd cigányék vadi új kutyája összevissza mászkál, se kerítés, se kennel se semmi, az járkál be a mi kertünk be is. Hát nagyon örülök. Most sürgetem a kerítésünk befejezését.
"nem is kutya,majom..." lehet,hogy chewbacca
vagy "van" az a chumbawamba vagy mi a rák,talán már mo-n is megjelent :D
nade viccet félretéve...szerintem csak kutya lehetett,más nem...egy nagyon-nagyon ronda kutya
lehetett menyét vidra vagy bármi vadállat ami megeszi a baromfit.egyébként a mi szomszédunknál régebben vmien állat leharapta a tyúkok fejét és vmi barna kis izé volt,ami menyét vagy bármi ilyen lehetett...sztem lesd kieccer h mi lehet az aztán keress rá interneten.bi is írhatod h mondjuk:90 cm magas vadállat
vagy bármi mást ami jellemzi...
az a valami a chupacabra, ami dél-amerikai történetekben van benne amúgy...
lehet, hogy valami régi, "magánállatkerti" szökevény.
kedves kérdező, nem válaszolnál részletesen az elején feltett kérdésekre? így semmi sem tudunk mondani
"egy furcsa állat, tizedeli a csirkéket, sosem tudták megfogni" - ilyen mendemonda mindenhol, mindig terjed. meg van a yeti meg a loch nessi szörny, meg a bigfoot.
az emberi fantázia határtalan...
Figyelj nekünk egy harmad nyúl volt a rózsakertünkben valamelyik reggel. Komolyan, a két hátsó lába volt meg, a farka, meg szétrepülve a szőre. Mondom itt a vég, valami LÉNY garázdálkodik, erre kiderült, hogy a szomszéd kutya. SZeret kirándulni és szétszed ezt azt. Múltkor tyúk tévedt a kertjükbe, azt is széttépte.
Egy nagy kutyán kívül semmi más nem lehetett szerintem, különben hidd el, már rég benne lett volna a Fókuszban, x település ijesztő, legendás lénye, ködös interjúkkal és sejtelmes zenékkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!