Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez amit láttam?

Mi lehet ez amit láttam?

Figyelt kérdés
A hátsó kertben láttam egy kb 90 centiméter magas állatot azt hittem hogy kutya de a feje nagyon ijesztő a kerti tóból ivott aztán eltűnt de a sötétben már nem merek kimenni megkeresni hogy mi az ?
2009. jún. 15. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, utolsó válaszoló: vannak farkasok, Aggtelektől északra, és a Börzsönyben is, nem is egy(igaz, nincsenek sokan). Sőt a hiúz is kezd visszatelepedni(persze segítséggel)
2009. jún. 15. 23:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én valamelyik este azt hittem hallucinálok, mikor láttam egy nagy barna valamit bebámulni a terasz ajtón, gyorsan kinéztem és csak egy nagy segget láttam. Aztán bemeséltem magamnak, hogy macska volt, csak elnéztem.

Utána kiderült, hogy a szomszéd cigányék vadi új kutyája összevissza mászkál, se kerítés, se kennel se semmi, az járkál be a mi kertünk be is. Hát nagyon örülök. Most sürgetem a kerítésünk befejezését.

2009. jún. 15. 23:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem is kutya,majom..." lehet,hogy chewbacca

vagy "van" az a chumbawamba vagy mi a rák,talán már mo-n is megjelent :D

nade viccet félretéve...szerintem csak kutya lehetett,más nem...egy nagyon-nagyon ronda kutya

2009. jún. 16. 00:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Nincs a közelben állatkert a helyiek beszéltek egy ilyesmi élőlényről ami sok birkát meg tyúkot leölt régebben de soha nem tudták megfogni állítólag egyszer rálőttek sörétes puskával de elszaladt azóta nem látták .Pontosabbat nem tudok sötét volt már amikor láttam
2009. jún. 16. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

lehetett menyét vidra vagy bármi vadállat ami megeszi a baromfit.egyébként a mi szomszédunknál régebben vmien állat leharapta a tyúkok fejét és vmi barna kis izé volt,ami menyét vagy bármi ilyen lehetett...sztem lesd kieccer h mi lehet az aztán keress rá interneten.bi is írhatod h mondjuk:90 cm magas vadállat

vagy bármi mást ami jellemzi...

2009. jún. 16. 10:48
 16/20 anonim ***** válasza:
A menyét vagy a vidra biztos nem, azok elég kicsik. Lehetett kutya, vagy aranysakál, bár az ritkán merészkedik települések közelébe.
2009. jún. 16. 12:01
 17/20 anonim ***** válasza:

az a valami a chupacabra, ami dél-amerikai történetekben van benne amúgy...

lehet, hogy valami régi, "magánállatkerti" szökevény.

2009. jún. 16. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, nem válaszolnál részletesen az elején feltett kérdésekre? így semmi sem tudunk mondani

"egy furcsa állat, tizedeli a csirkéket, sosem tudták megfogni" - ilyen mendemonda mindenhol, mindig terjed. meg van a yeti meg a loch nessi szörny, meg a bigfoot.

az emberi fantázia határtalan...

2009. jún. 16. 23:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Figyelj nekünk egy harmad nyúl volt a rózsakertünkben valamelyik reggel. Komolyan, a két hátsó lába volt meg, a farka, meg szétrepülve a szőre. Mondom itt a vég, valami LÉNY garázdálkodik, erre kiderült, hogy a szomszéd kutya. SZeret kirándulni és szétszed ezt azt. Múltkor tyúk tévedt a kertjükbe, azt is széttépte.

Egy nagy kutyán kívül semmi más nem lehetett szerintem, különben hidd el, már rég benne lett volna a Fókuszban, x település ijesztő, legendás lénye, ködös interjúkkal és sejtelmes zenékkel..

2009. jún. 16. 23:58
 20/20 anonim ***** válasza:
...de ha benne lett volna, akkor se lett volna más, mint bármilyen kutya...
2009. jún. 17. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!