Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez amit láttam?

Mi lehet ez amit láttam?

Figyelt kérdés
A hátsó kertben láttam egy kb 90 centiméter magas állatot azt hittem hogy kutya de a feje nagyon ijesztő a kerti tóból ivott aztán eltűnt de a sötétben már nem merek kimenni megkeresni hogy mi az ?
2009. jún. 15. 21:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Milyen volt a feje és hol láttad melyik megyében?

Valahogy próbáld meg leírni!

2009. jún. 15. 21:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem irigyellek, az biztos. A helyedben én sem mennék ki.

Mégis milyen volt?

2009. jún. 15. 21:55
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
De valószínűnek tartom, hogy egy nagyon csúnyácska kutya volt. (2.)
2009. jún. 15. 21:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján bármi lehet. Írj valami pontosabbat.
2009. jún. 15. 22:01
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Én előszőr arra gondoltam, hogy egy majom ( ami természetesen kiszabadult az állatkertből de nem tudom biztosan) Pontosabban írd le!=)
2009. jún. 15. 22:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg farkas? Bár nem sok esélye van, inkább tényleg egy ritka ronda kutya lehetett.
2009. jún. 15. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

a farkas nem ronda, és ha az illető kutyának is nézte volna, biztos nem néz ronda kutyának egy farkast, inkább huskynak vagy malamutnak.

Lehet hogy a sötétban nem jól látta és lehetett őz is, bár az esm ronda és ijesztő, az árnyékok játéka viszont megtévesztő lehet

2009. jún. 15. 22:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

1. hol laksz - helyiség, térség, településtípus

2. milyen állatkertek, vadaskertek, vad- és természetvédelmi területek vannak a közelben?

3. tudomásod van arról, hogy a szomszédod, vagy bárki a közelben rendhagyó, szokásostól eltérő háziállatot tart? Beszélt valaki csak úgy általában egy nálatok szokatlan állatról, említésszinten?

4. hogy vislekedett?

5. mennyit láttál belőle?

6. adott ki hangot?

7. hogyan hagyta el a helyet?

8. mire emlékeztetett a mozgása?

2009. jún. 15. 22:55
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valami kóbor kutya volt., de lehtett egy kissebb őz gida, habár az nem jár egyadül, de lehetett vaddisznó is, főleg ha a település szélén vagy egy tanyán laktok erdő mellett, kajáért képes és be megy az emberek közé. De ha az is volt a legritkáb esetbe támad emberre.
2009. jún. 15. 23:22
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

egyébként farkas nincs is m.o-on........... városiak.

A tehén meg lila mi?

2009. jún. 15. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!