Holnap el kell altatni a 11 éves kutyámat. Hogyan tudnék hamarabb túl lépni rajta?
Köszönöm szépen válaszod.Megprobálom nem nézegetni őket,de csak-csak bevillan 1-1 kép mikor még kölyök volt és kis kajla volt a füle..Istenem:(
Ha olyan olvassa akinek van kutyája-macskája gyorsan ölelgesse meg őket,ki tudja meddig van itt.
Átérzem a helyzeted, hasonlóan nehéz volt az én szituációm is. Mi 4 éve költöztünk városba egy közeli faluból, ahol születtem és 16 évig laktam, ott volt egy 10 éves kutyám, belgajuhász volt a kislány :)
Nagyon szerettem, én neveltem, tanítottam, és nagyon sokat beszéltem hozzá, elmondtam neki mindent, a terveim stb.
Aztán szüleim elváltak, és el kellett adni a házat, viszont a kutyát nem tudtuk magunkal hozni, az új lakók vállalták, hogy megtartják, és lejárhatok hozzá, elvihetem sétáltatni. Aztán fél év mulva anyumat hívták, hogy a kutyám meghalt.
Én is sírtam miatta, akkor is amikor elköltöztünk.
És nem voltam vele, engem ez bánt még most is, pedig már 20éves fiatalember vagyok.
Én csak annyit tudok mondani, hogy legyél vele amennyit csak tudsz, ülj le mellé, beszélj hozzá, ha kell heveredj le mellé, a kutya érzi hogyha szomorúak vagyunk vagy boldogok, idézd fel neki amikor megkaptad, és hogy szereted. Tudom hogy nehéz lesz, de légy vele az utolsó perceiben is. Hadd lásson.
Hülyeségnek hangzik, de én igy tudnám jobban elengedni.
Túllépést az nehezíti, hogy érezni fogod hogy nem lesz ott körülötted, valami hiányozni fog.
El kell terelned a figyelmed, korodat nem tudom, ha fiatal vagy haverokkal, ha házas akkor gyerekekkel, feleségeddel, ruccanjatok ki valahova.
És merj róla beszélni valakinek néha, hogy nagyon hiányzik. Később egy másik kutya esetleg el tudja felejtetni, de persze örökre sosem, a kutyára kell emlékezni és nem arra hogy már nincs veled.
Én ezt tudom tanácsolni, és nagyon sajnálom.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Szörnyű tudni,hogy már csak 1 nap..nem jó tudni előre valakinek a halálát..A másik kérdést is megnéztem,nem tagadom zokogtam.Megfogadom,fogni fogom a kis mancsát csak attól félek,hogy rettenetesen sírni fogok és végül azt mondom NE!..de igen..kell:(
Azt is sajnálom,hogy eltemetni se tudjuk,de a nyakörvét elteszem talán azt temetem el jelképesen és szép szikla kertet készítek rá...
Köszönöm még egyszer!
Ezen a magyarázaton elsirtam magamat olvasás közben.
Nagyon sajnálom részvétem!
legyél sokat barátokkal,hogy eltereljék a figyelmedet.
Ha eszedbe jut akkor se az jusson az eszedbe ,hogy meghalt hanem az ,hogy mennyire sok ó dolgot csináltatok eggyüt!Nagyon sajnálom.
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!