Melyik igénytelenebb?
Ha ez a fontos számodra, hogy melyik igénytelenebb,(tehát az számít melyikkel kell kevesebbet foglalkozni), akkor szerintem nem kéne erőltetned ezt az állattartást. Ha veszel valamilyen állatot, azt lelkiismeretesen kell ellátni, takarítani, foglalkozni vele. Az állatok nem tárgyak, hogy megveszed szép és kész...
Miért haltak meg a hullámos papagájaid?
Senki nem tudja az egész napját a madárral tölteni... De ha már meghaltak, akkor gondolom itt nem arról van szó, hogy az egész napot nem tudod vele tölteni, hanem inkább arról, hogy egy percet sem töltöttél vele...
Hörcsög is meghal ha nem kap enni, vagy inni, vagy ha nincs megfelelően takarítva.
Biztos egy percet sem voltál a madaraiddal és azért haltak meg?!HOGY TEHETTED EZT?Kik ezek hogy ilyesmivel vádolnak így ismeretlenül?Nekem is volt,és meghalt,pedig egész nap volt vele valaki,sőt 8 évet élt..akkor én öltem meg?Mert időközönként nem voltam mellette? Ugyan már...
Díszgalambot vegyél,az pici és aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!