Miert van az, hogy ma a legtöbb ember eleteben fontosabbak a haziallatok, mint az ember? Föleg kutya, macska. Hogy több penzt ad ki a haziallatokra, mint amennyit az embernek, valoban jocelu kiadasra szan?
Nem arra gondoltam, hogy kutyaeledel helyett alamizsna cimen a koldulonak, aki mindjart egyszerre piat vesz rajt.
Szamomra megdöbbentö, hogy valaki többet adjon ki kutyaeledelre, macskaletrara, söt mar ruhakban is jarnak a kutyak...stb, mint ehezöknek etelre, vagy akar Magyaro-on a ciganysag kerdesenek megoldasara. Sajnalom, hogy erre nincs egy normalis szervezet (?), vagy ha van, miert nem ismert? miert nem tesznek valodi lepeseket az etnikum valodi felzarkoztatasara azok, akiknek jut ideje/energiaja/penze kutya vagy macska eledelre es az allattartassal jaro szabadideje is megvan?
http://www.youtube.com/watch?v=AfT9jiIAQ2o
Hat ezzel gondolom sokan egyetertünk, ezert tartom ABSZURDNAK ezt a kutyamaniat, kutyaeledeleket..stb. MI fontosabb, az ember vagy az allat?
:) Bevallom, fel sem merült bennem, mert annyi mindenre keresnek potszereket az emberek (a problematol menekülve, ami addig megmarad, mig meg nem oldjak).... De most, hogy ez benned merült fel, es ennyire magyarazod...
Hat nekem persze mindegy, a Te döntesed. Sajnalom, hogy igy latod, erzed.
utolso vagyok, te kerdezo miert hiszed hogy akik az allatot tartjak fontosabbnak azoknak valami hianyzik?
Nekem van ferjem, rokonaim barataim nem vagyok maganyos de pl. ki nem allhatom a gyerekeket, a kisebbsegeket a szineseket es meg sorolhatnam. viszont imadom az allatokat. na erre varrjal gombot;-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!