Jákói állatkínzással kapcsolatos. Hogyan vehetem magamhoz az állatokat?
Szerintem, keresd fel az rtl szerkesztőségét, ott biztosan tudnak segíteni! Írj e-mail erre: rtlklub.hu@rtlklub.hu vagy
Cím: RTL Klub
1222 Budapest, Nagytétényi út 29
esetleg:Telefon: (06-1) 382-8282
Remélem tudtam segíteni!
juuj nagyon szépen köszönöm, írok nekik, meglátjuk mi leszˇˇ
én meg azt remélem, hogy az állatokon tudok segíteni.
köszi
Köszi majd rákeresek neten, hogy mi a telszámuk. Írtam az rtl-nek persze még nem írtak vissza:S
Szegény álltok,:( nem tudom, hogy lehet egy ember ilyen. Megértem ha szereti az állatokat. Én is imádom őket, és mindig többet akarok, de akkor sem veszek annyit, amennyit már nem tudnék normális körülmények között eltartani...
Bammeg, mostanában már nem is nézek tévét.
Mindent rendben talált az állatorvos, mi? Az ilyet fel kéne akasztani, vagy inkább ki kéne kötözni a napra, mint azt a szerencsétlen kutyát. Még jó, hogy nem láttam a riportot.
Majd írd meg, hogy sikerült-e befogadnod őket, légyszi!
Nekem is sok macskám van, már mindenki elmebetegnek néz miattuk, de nem érdekel. Szépen tartjuk őket, naponta kétszer esznek, kipárnázott ágyuk van, azonnal visszük őket kórházba, ha betegek. Ha megtehetem, miért ne tartsam őket? De azt sosem tudnám megtenni, hogy befogadok 50-60 macskát, aztán meg a mocsokban éheztetem őket. Ha lenne pénzem, ennyi macskám lenne, de kifordul a gyomrom, mikor az ilyen emberek állatbarátnak nevezik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!