Jó ötlet lenne?
Na, szóval arra gondoltam mivel itt a karácsony ezért segítenék a menhelyeken lévő állatokon (kutyák, esetleg macskák). A lényeg az lenne, hogy szeretnék vinni a közelemben lévő menhelynek kutyakaját, tisztítószereket, gumikesztyűt, tisztítóeszközöket. Tudom, nem csak karácsonykor kell ilyet csinálni, csak tudjátok, most lenne rá idő meg pénz. Olyan jó érzés lenne segíteni nekik.:’)Jó ötlet lenne?
További kérdések: Inkább száraz vagy puha kutyakaját vegyek?
Milyen fajtát, ami nem olyan drága, de mégis jó?
Mit vihetnék még a menhelyre, amire nagyon szükségük lenne?
Köszönöm a normális válaszokat!
Jó ötlet,és örülni is fognak neki..
Nem muszáj drága márkás tápokat venni.Inkább vegyél nagyobb kiszerelésben száraz tápokat,almokat,és egyéb kelléket.
Mi évente egyszer elmegyünk a tescoba,és veszünk vagy 10 zacskó nagy száraztápot (a 20kilósból),veszünk macskatápokat,pár pokrócot,pár kutya játékot( bár játékokat ingyen tudunk szerezni) és előzetes megbeszélés után a hentestől megvesszük a csontokat,maradványokat amik már emberi fogyasztásra nem alkalmas de állateledelnek elsőosztályú.. Nagyon hálásak,és örülünk hogy amíg megtehetjük tudunk segíteni..
Ez nagyon szép dolog lenne tőled, a menhelyek pedig hálásan fogadnak minden kis segítséget.
Mindenképpen száraz tápot vegyél. A Dog Chow elég jó minőségű, biztos örülnének neki, ha megengedheted magadnak. A tisztítószer meg ilyesmi is jó ötlet.
Boldog karácsonyt!
Nagyon szép ötlet!
Az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd a menhelyet, hogy mir van szükségük. Mert az itteni állatmenhelyen például annyi a kutyatáp, hogy egyáltalán nincs szükségük ilyen jellegű adományra, viszont más biztosan jól jönne nekik. (Persze lehet, hogy annak a menhelynek épp arra lesz szüksége)
szóval szerintem kérdezd meg őket!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!