Milyen madárpók legyen? Miben tartsam?
Nem ilyen kommenteket várok-.-
Ugyanis nem ez volt a kérdés
A békésebb madárpókok talajlakók, és sajnos hajlamosak sötét lyukakban gubbasztani. De tulajdonképpen egyik pók sem a mozgalmasságáról híres. Nézz utána a Brachypelma fajoknak, kezdőknek ideális pókok.
Az akváriumot nem ajánlom, mert problémás megoldani a szökésbiztos lefedését. Ha egy pók megszökik nehéz élve előkeríteni. Egy ideális pókterrárium ajtaja sínen elcsúsztatható üveglap, a szellőzője pedig sűrű rács.
Én szerintem a Acanthoscuria geniculata madárpók kiváló csak annyi a baj hogy nagyon agresszív de könnyű tartani sztem.
de nagyon könnyen elhízik. de ha még bébiként veszed meg akkor hozzászokik a kézben tartáshoz.
ÉN a Lasiodora Parahybanát ajánlom, nagyra nő és aránylag békés, de ha éhes akkor természetesen mindenre támad ami mozog. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!