Kutya, vagy macska? Miért?
Utolsó előtti válaszoló: nem érdekel, hogy te mennyire érdekel TÉGED a kérdésem! Vagy a kérdésre válaszolsz vagy akkor keresd a Facebookot!
Am maga a válasz elfogadható... :/
Én is csak a véleményemet írtam. Neked kellene tudnod hogy a kutyával vagy a macskával szimpatizálsz, ha én azt mondom hogy én a kutyára esküszöm, akkor neked is az kell?
Ha egyikre sem vagy ráizgulva, abból csak az lesz, hogy megunod és kidobod, én csak az állat érdekében mondom, hogy ne tarts inkább se ezt, se azt.
Utolsó előtti!!!
Utoljára mondom!!! KÍVÁNCSI VAGYOK? HOGY NEKTEK MELYIK ÁLLAT A SZIMPIBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#11: Ha fontos lenne, hogy saját magának keres állatot, írta volna a kérdésben, ha nem fontos, akkor azért nem írta le, hogy ne arra válaszolj, vagy pedig olyan debol lenne, hogy arra vár választ, amit fel se tett...
Szval én személyszerint egyértelműen kutyát vennék magamnak (/papagájt), ha lenne rá lehetőségem, de macskával se lenne semmi bajom, és ha az enyém lenne, ugyanúgy szeretném. Persze nagyon fontos a személyisége is az állatnak, pl. egy kíváncsi, játékos, és kalandos macskát ezerszer előbb választanék, mint egy pincsit, vagy valami ölebet (sztem egy kutya legalábbb legyen térdig érő és nem beszari)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!