Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kutya vagy a macska jobb?

Kutya vagy a macska jobb?

Figyelt kérdés
Több ezerszer jobb a kuya!
2011. dec. 4. 17:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor minek kérdezed? nem itt kéne az agyadat untatni...
2011. dec. 4. 17:29
 2/16 anonim válasza:
szerintem a kutya
2011. dec. 4. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

a kutya hüűséges,a macska hűtlen

a kutya nem képes ellátni önmagát,a macska ha nem kap kaját,feltalálja magát,elmegy egerészni

a macskák többsége hetekig nem mutatkozik,átjár össze vissza a környékbe d*gni,a kutyára ez nem jellemző

2011. dec. 4. 17:33
 4/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Ámbátor én is kutyapárti vagyok, az általánosítás nagy bűn :). Ajánlom figyelmedbe a Hihetetlen Állattörténetek című könyvet Michael Streeter-től. Hidd el megfogsz lepődni. :)

2011. dec. 4. 17:39
 5/16 anonim válasza:
Kutyaaaa :D
2011. dec. 4. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Macska, nem csinál meg mindent csak hogy a gazdájának imponáljon, ezért nekem szimpatikusabb, egyébként bármelyiknek örülnék:-)
2011. dec. 4. 22:32
 7/16 anonim ***** válasza:
mind2 között van ilyen is olyan is pl a ami kutyánk utál engem és csak mikor kaját adok neki akkor jön elő és akkor meg morog rám tehát egy szemtelen utálatos dög a macskámról pont az ellenkezőjét tudom elmondani.
2011. dec. 5. 17:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is kutya párti vagyok és szerintem is a kutya.

De nem kell attól még lemondani a macskákat ez mondjuk személy függő hogy kinek milyen fajta tulajdonságok jönnek be mert pl. valakinek az az ideális ha macskája van mert azt nem kell sétáltatni, annyira nem kell nevelni sem,...

2011. dec. 6. 20:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Akk tarts krokodilt mert az semmmit se csinal hogy imponaljon xD
2011. dec. 7. 00:29
 10/16 A kérdező kommentje:

hülye vagy.

Még Krokodil Dundeet is meg enné

2011. dec. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!