Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nem kell valakinek tengerimala...

Nem kell valakinek tengerimalac? álandóan cincog nem lehet kibirni se mit csináljak

Figyelt kérdés
vagy 2 napja kiraktam a ketrecével együt az udvara de még onnan is behallatcik a visittása ha valakinek kell akkor irjon estig vagy mondja meg mit csináljak vele hogy csendbe legyen. nem tudok aludni se töle ha nem kel senkinek elengedem
2011. nov. 16. 15:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy te ráadásul egy felnőtt ember vagy... Akinek van egy gyereke... Szegény gyerek, az anyja még egy tengerimalaccal sem bír el, milyen lehet a gyereknek? Te nem vagy szülő, hanem egy idióta, ostoba tróger. Nem lepődnék meg, ha segíííílyen élnél.

Azt tudtad, hogy az állatkínzás bűncselekmény? Hamar anyuka nélkül marad a kölköd egy kis időre, ha így folytatod, te tehén!

2011. nov. 17. 11:07
 22/29 A kérdező kommentje:
ez nem álatkinzás ha kirakom az ajtó elé egy két napra hogy lenyugodjon meg amugy is milyen büncselekméyn ki tudja meg azt mond meg ??? amugy is már behoztam szoval nincs semi gond nagy okosok
2011. nov. 17. 15:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mi.Már elmondtad.Valaki feljelent a rendőrségen megkeresik a kérdésedet és IP cím alapján lenyomoznak ennyi.

(Remélem senki nem teszi meg)

2011. nov. 17. 17:29
 24/29 anonim ***** válasza:
én remélem megteszik
2011. nov. 17. 17:50
 25/29 A kérdező kommentje:
haha milyen ip cim mi az hagyatok márrrr nem csináltam semmi roszat jól van a malacka nyugi van nálatok is remélem
2011. nov. 17. 18:52
 26/29 anonim ***** válasza:

Biztos jól van,persze! Tuti hogy már rég elengedted! :S

De lehet hogy a malacnak így is jobb,mint sem veled élni!

2011. nov. 17. 22:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Megvan még a malacka? Szívesen befogadnám!!!!
2012. jún. 28. 20:34
 28/29 anonim ***** válasza:
Te nyomorék disznó! Őszintén a gyerekedet sajnálom, nem téged. Szegény gyerek, 5 naponta ha elkezd sírni odadobsz egy kiflit, "hogy azér meg ne dögöljön, ebbe több mint 2500 ft-ot raktam". Ahogy mondta valamelyik válaszoló előttem, és a helyesírásodból ítélve szerintem is csak egy dzsuvás genetikailag hiperpigmentált személy vagy. P.S. menj neki a láncfűrésznek!
2013. márc. 29. 14:20
 29/29 szabidoki válasza:

Nekem is van 2 de én mindent megtennék értük nem mint te a tiedért

Az enyémek egyépként makk egészségesek és boldogok ketten.

2016. febr. 17. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!