Lesz a kutyaadó ellen tüntetés?
Már miért lenne?
Évi 3000Ft-ért? És ha ivartalanított nem is kell fizetni.
Nekem nyulam van, de évente ettől több pénzt költök rá, nehogy már egy ember ne tudjon ennyit kifizetni egy állatért.
Hát, ha lesz tüntetés, vagy valami én is ott leszek... Egyébként tiszta hülyeség az egész, eb adó, majd macska, nyúl, rágcsálók, hal adó, megadóztatják a kiskedvenceinket. A felelős kutyatartás miatt??? JA , persze..." felelős állat tartás a cél.. [..] állami feladatot ellátó helyi önkormányzatok célzott anyagi forráshoz jutása" miatt van szükség.
Forrás: [link]
Akkor most miről is beszélünk? Nem a kifizetéssel van a gond, magával az ötlettel.... és a patkányokat a parlamentben nem adóztatják meg? ÉN biztos nem fogom , ivartalanítani, megcsonkítani... olyan mintha , meddő lenne az ember, vagy nem lenne spermája, ha odafigyelsz kedvencedre, akkor nem lesz nem kívánt szaporulat, és gondolom mindenki figyel a kedvencére....
UNDORÍTÓ...AMIT EZEK MŰVELNEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!