Fácán alá szalma vagy forgács a jobb?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallom hogy a szalmától betetvesedhetnek de viszont vannak asztalos ismerőseim akiktől tudnék szerezni forgácsot csak náluk meg tiszta fűrészporos a forgács mert egybe van zsákozva arról meg azt halottam hogyha fűrészporos az meg nem jó az egészségüknek
Így nem tudom mit csináljak
2011. okt. 20. 23:14
1/5 anonim válasza:
Utánozd a természetest,száraz gyep(széna)egyéb gazok.
2/5 anonim válasza:
Szerintem burgonya, hagyma, egy kis zsír, fűszerek.. :D
Viccet félretéve, fácánról nincs tapasztalatom, de tyúkok alá szalmát lehet rakni simán. Magától a szalmától biztos nem tetvesednek meg, csak ha valahonnan kapják a tetveket egy másik állatról. Ha ilyen van, akkor állatorvos tud adni tetüírtót biztos.
3/5 anonim válasza:
Nem kell alá semmi. A puszta földön is elvan. Legyen ülőke neki amire felszáll aludni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is giz-gaz, szalma egyebek csak akkor kell, ha tojása van, és a kicsiket felnevelni. Egyébként olyan ülőkét, mint amire a tyúkok is felülnek (két bot, keresztbe vízszintbe egy harmadik, mint a fákon az ág), inkább azon fog "aludni".
5/5 Richie66 válasza:
Én úgy tudom, hogy a fácánok alá nem igen raknak almot, mert az ülőn alszanok, fogságban nem kotlik el a fácán! viszont egy naposabb helyre rakhatsz nekik homokot mert imádnak fürdőzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!