Be van a kutyám szeme gyulladva! Mit tegyek?
Ma reggel észrevettem hogy a magyar vizslám szeme tűzvörös és be van esve. A ********szüleim nem viszik el orvoshoz mert *******......... Szóval értitek remélem....
Nekem meg van itthon olyan szemcseppem hogy Alcon Tobrex és az gyulladás csökkentő,baktérium ölő stb... szóval jó..
Ezzel cseppentettem a kicsi kincsemnek a szemébe.esetleg szerintetek segíthet? mást nem tudok neki kitalálni :(
Én csak egy laikus vagyok, de kötőhártyagyulladásnak látom így a képek alapján.
A lakóhelyednél biztosan van állatorvos, akit ki tudsz keresni, esetleg a linkeket elküldeni neki. Hiszen a képek annyira jók, hogy ennél többet akkor sem láthatna, ha beviszed az ebet.
Esetleg nézz szét az index.hu fórumai között, biztos van vizslás fórum, lelkes tulajokkal.
Illetve keress a googleval olyat, hogy "állatorvos válaszol". Kismillió ilyen ingyen segítő szájt van, ahová a linkeket betéve tuti, hogy fogsz értelmes választ kapni állatorvosoktól is.
Utána néztem neten.és a szemcsepp jó neki ilyet írna fel az állatorvos is :) ma cseppentettem a szemébe és kamillával és megmostam meg megtörölgettem neki.kicsit úgy láttam estére hogy jobb lett egy fél fokkal :)
majd kezelgetem aztán ha egy hét múlva se lesz jobb állatorvos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!