Melyik a legcukibb allat a vilagon?
A Panada Medves - egyszer láttam egy ismeretterjesztő filmte, amelyben az anyaállat ülő helyzetében a karjába vette a kicsinyét, és úgy babusgatta - felső testét de-oda mozgatta -, mint ahogyan a gyerekek szoktak játszani a babáikkal,. játék-állatokkal. Esküszöm, megható volt! A látványhoz tartozik még, hogy a Pandának a a kölykéhez mért testarányai sokszorosai annak, mint amennyi egy újszülötté és azz emberé.
Aranyos teremtmény még az elefánt is. Ha előről. hátulról, alulról vagy felülről nézem, teljesen szimmetrikus csak a leginkább látott profiljaiból oldalról nem. Az állatvilág királya ugyan az oroszlán (Nem tudom, hogy ez a tündérmesékből ered vagy valami tudományos megállapítás), de az Eli is lehetne az, hiszen a tápláléklánc egyik ágának csúcsán áll. Az állatvilágban nincs természetes ellensége - kivétel persze van, amikor a nagymacskák negtámadják -, tehát nincs olyan állat, amelyik genetikusan az Ő elpusztítására lenne kódolva.
És természetesen nem merek vitába szállni a kiskutyákat megnevező kedves olvasóval sem, bár számomra létezik nem szép fajtájú kiskutya is.
A legcukibb az én cicuskám :))
Egyébként a maga módján minden állat tökéletes, mindegyik tud olyasmit, amit az ember nem.
Elsősörban az emlős állatokat szeretem, és a panda nekem is nagy kedvencem, nagyon édes pofi:)) én is láttam azt a filmet, vagy egy másikat, amelyik szintén egy anyamackóról szólt, és a kicsinyét babusgatta. Tündéri volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!