Szerintetek melyik a legostobább állat a világon?
Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 23:56
2/9 anonim válasza:
Sztem egyik se. Álmos vagyok megyek aludni.
Jó éjt.
3/9 anonim válasza:
a legyek meg a tyúkok de azért a csiga se valami nagy észkombájn
5/9 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen, amikor ennyi ostoba ember van. Az állatokról már szó se essék, hiszen minden nap szembesülhetünk az emberi butasággal.
Amúgy szerintem a maga módján mindegyik állat lenyűgöző. Attól mert azt hisszük nem ért minket vagy mert nem tud beszélni vagy stb. még nem biztos, hogy buta. Pl. a denevér is tud ultrahangggal tájékozódni vagy mit csinál. Erre meg az ember nem képes. Én ezért a maga nemében mindet intelligensnek találom.
7/9 anonim válasza:
Az 1. válasz az nagyon tetszett. :) Ostoba... ez így elég csúnya kifejezés. Ha már választanom kell akkor a birkát mondnám.
8/9 anonim válasza:
Itt ezen a honlapon kell keresgélned. Csak az a kérdés néha, hogy a kérdezők, vagy a válaszolok között?
9/9 anonim válasza:
A kutyám. Istenem olyan kis hülye:D És már 2 éves:) De így is úgy is iámdom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!