Ha elüt valaki egy állatot (pl. kutya), akkor a gazda a felelős, nem az aki elütötte, nem?
"Sajnos az a baj hogy itt Magyarországon leszarják az állatokat itt nem csak az állatkínzásra gondolok más országban még a kóbor kutyákon is segítenek itt meg akár el is ütheted őket!Nagyon szomorú!Pedig akik kísérleteznek az állatokon,bántalmazzák,kínozzák őket azokat megölném szív fájdalom nélkül!"
Ezt írta egy válaszoló egy állatkínzással kapcsolatos kérdésre!
Mi az,hogy Mo-n el is üthetem őket? Azért a gazda a felelős!Inkább ő fizeti ki a kocsimban keletkezett kárt,nem?
Oké,hogy egy állatot nem kell elütni,ha nem muszáj,de ha már megtörtént...
Vélemények?
Nem tudom,mit várnak sokan,ha a lakosság fele éhenhal a saját fizetéséből!
Amúgy mit féltenék,ha nem a kocsimat? Tudod,valakinek nem a milliárdos apuci veszi a autót,hanem keservesen,évekig kuporgat érte!
És nem úgy vagyok vele,hogy tojok,majd veszek helyette másikat!Ha tellene rá...
Szerintem itt örülj,ha te nem halsz éhen...
Majd mindjárt megkapod te is, hogy agyatlan, elvakult állatvédö...
Láttam videót az ikertornyok leomlásáról. Lekameráztak egy embert, aki tiszta por volt és menekült el 5-6 táskával. Még ott is csak azon járt az esze, hogy neki kicsit több pénze legyen, nem az, hogy esetleg megmentse valaki életét.
A tárgyakat használni, az élölényeket tisztelni és szeretni kellene, nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!