Ha elüt valaki egy állatot (pl. kutya), akkor a gazda a felelős, nem az aki elütötte, nem?
"Sajnos az a baj hogy itt Magyarországon leszarják az állatokat itt nem csak az állatkínzásra gondolok más országban még a kóbor kutyákon is segítenek itt meg akár el is ütheted őket!Nagyon szomorú!Pedig akik kísérleteznek az állatokon,bántalmazzák,kínozzák őket azokat megölném szív fájdalom nélkül!"
Ezt írta egy válaszoló egy állatkínzással kapcsolatos kérdésre!
Mi az,hogy Mo-n el is üthetem őket? Azért a gazda a felelős!Inkább ő fizeti ki a kocsimban keletkezett kárt,nem?
Oké,hogy egy állatot nem kell elütni,ha nem muszáj,de ha már megtörtént...
Vélemények?
Utolsó,kamionnal még durvább lehetett.
Egyébként én sem fogdosnék meg minden út szélén fekvű,már majdnem hulla állatot.Pl. mi van ha veszett vagy fertőzött és megharap...pfuj!
"ki meri meg fogni az idegen állatott,aminek fájdalmai vannak??"
Őőőőő... Kedves kamion sofőr úr. Azért szerencsére vannak olyan emberek, akik meg merik fogni őket. Úgy hogy nem ők ütötték el, és véletlenül találnak rájuk. Csak az ugye már sokszor későn történik és többnyire már nem lehet segíteni a kutyán, vagy elpusztul, vagy tartós egészségkárosodást szenved. Egy sérült kóbor állatot ha elütsz, mégis szerinted kinek kéne orvoshoz vinnie? Olyankor a kutya a hibás és bűnhődjön csak, mert tönkre tette a járművedet? A szemét. Ha az ember nem is mer hozzányúlni, legalább hívhatna segítséget. Szerintem ez lenne a minimum. De ki hogy érzi. Lehet lepontozni.
Tessék!
Remélem, hogy ilyen emberek soha, semmilyen állatot nem fognak tartani! Nem hiába a kutya az ember legjobb barátja már több százezer éve. Meg egyébként is. Miért más az ember? Inkább lennék kutya, minthogy ilyen emberekkel éljek, mint ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!