Ez így tényleg hatásos?
Azt olvastam, hogy papírzsepit átitatunk eukaliptusz olajjal,és ha a lepedő és paplan közé tesszük, akkor a bolhák a paplan tetejére jönnek.Már ha van.
Én csepegtettem zsepire olajat, paplan alá tettem, de nekem nem jött egy sem a paplan tetejére.
Cicám bolhás,a bolha írtás alatt van, de félek,hogy került az ágyba is.Ezért próbáltam ezt ki.
Próbálta már valaki?
Én sem engedtem fel, de mindig felszökött,mig nem voltam bent.Ahol a cica alszik, kifújtuk bolhaírtóval, másnap ki is ráztam,de nem volt benne semmi.A cicámban is valószínűleg 4 bolha lehetett.Befújtuk őt is, mindig nézem,de nem látok már semmit sem benne.
Köszi,hogy írtál.
Én egy másik dolgot használtam. A gyerek edzése után mondta ez egyik szülő. Nagyon hatásos. A macsek és a kutya fekhelyénél is bevált.
Az a lényeg hogy egy emberi vizeletes (lehetőleg friss!!!) textilt kell bele rakni, és az állítólag vmitől kiírtja a bolhákat. Nagyon hatásos! Nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!