Gyorsvonaton kell fizetnem valamit, ha kisállatszállítót viszek magammal?
Sporttáskában lesznek az állatok? Vagy a táskába akarod beletenni a hordozót?
Simán felviheted hordozóban (műanyag, szökésbiztos boxban) nem kell fizetni érte, teljesen felesleges sporttáskával "álcázni":). Csak Inter Cityre és az I.o-ra nem vihetsz állatot.
Szinte minden héten utazok a görimmel és még soha senki nem szólt érte.
A táskában lesz a hordozó! :)
Valamibe muszáj tennem, mert külön dobozokban utaztatom őket és nincs annyi kezem. :)
Nem kell érte fizetni, ha belefér és be is rakod a hordozóba, így rágcsálóféléket, madarat és macskát is ingyen vihetsz fel, személy és gyorsvonat másodosztályára.
Készülj fel, hogy ha idős néni mellé ülsz vele, akkor végig kárálni fog. Én egyszer utaztam egy deguval, a másik oldalon lévő négyes ülés egyikén egy néni foglalt helyet, bő egy órát hallgattam, hogy a milyen vagyok már, hogy patkányt (!) utaztatok. Nem hitte el, hogy nem patkány, és ő ült később arra a környékre, ha annyira zavarta, miért nem keresett másik helyet? Persze próbáltam jó pofát vágni, de már nagyon tele volt a papucsoma végére. Bocs az off-ért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!