Máshol is rohadt sok büdösbogár van most?
Itt is rengeteg büdös bogár van, nagyon utálom őket, undorítóóóóó!!!!! (Szeged)
A 10. emeleten lakunk de tele van a szúnyogháló állandóan, az erkélyre meg ki se megyek... Még szerencse h minden ablakon van szúnyogháló, mert ha nem lenne akk tuti h ki sem nyitnám az ablakot, mert bogár/rovar fóbiám van :D
Mivel ezt érzik a bogarak, azonnal szállnak is rám, még egy légytől is képes vagyok kiabálni xD
köszi az eddigi válaszokat
Én is írtózom tőle...A rovarirtó se nagyon hat rá, mert ha ráfújom, akkor elkezd repkedni. Egyik este úgy jöttem be a szobámba, hogy az asztalon mászkált egy csomó :S Most kimegyek a teraszra és mindenhol azt látom. Darázsból is rohadt sok van, minden órában legalább 1 berepül :S Amúgy mocsár mellet lakom :D
Nem tudtam mi a hivatalos neve, azért így írtam. Amúgy itt is büdös pankának hívják.
könkrétan ezaz:
Fúj de undorító egy dög. :-))))) Ez a mezei poloska. Ez röpködött egyik este a fiam szobájában, kiugrott az ágyból ijedtében, jó nagyot koppant a porszívóban. :-DDDDDD
Egyik évben minket is elleptek, az egész kerület tele volt vele, remélem nem kezdődik megint az invázójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!