Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen a kecskeméti állatkert?

Milyen a kecskeméti állatkert?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt ne itt fejtsük ki, de azt azért mindannyian bevallhatjuk, hogy a budapesti emberek 95%-a bunkó a maradék 4% előtte vidéken élt, az a bizonyos 1% pedig jó szülői nevelésnek tudhatjuk be, vagy annak, hogy a nagybácsi vidéki...

A "budapesti betondzsungel tarzanokat" pedig azokra értettem, akiknek az jelenti az életet (szó szerint..) hogy a west end-be ülnek egy fotelben meg hasonló dolgokat csinálnak és így látják a világot:

[link]

2011. szept. 7. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem így látja. Vagy legalábbis nagyon kevesen. Ez már üldözési mánia.

Amúgy egy tősgyökeres jó barátom most két évet élt Debrecenben és azt tapasztalta óriási pletyka a városban. Na ezt amúgy is gondoltuk mi Pesten. ;) öcsém két három évig élt Tatabányán és ott is az volt. Anyám öt évig Fehérváron igaz már vagy húsz éve, és ott is az volt.

Szegeden és Kecskeméten is nagy a pletyka???

(Amúgy meg ez a kérdés szerintem már meg lett válaszolva.)

Az én szüleim családja felvidéki és kárpátaljaiak, kb. 250-300 év éltek ott, és csak a kedves Csehszlovák állam elkergette őket.

2011. szept. 7. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Üldözési mánia 258-61 aránnyal (és ne feledjük, hogy Budapesten mennyien nézik a demotiválót, ők nyilván nem pluszt fognak adni)?Nem hiszem...

Azt viszont annál inkább, hogy mikor mentem fel terrarisztikai börzére és 6 emberre illedelmesen ráköszöntem és megkérdeztem, hogy merre található a San Marco utca/tér (már nem emlékszem) ebből 5!! köszönés, de még csak 1 pillantást sem ejtve tovább sétáltak..A hatodik ember egy idős bácsi volt, Ő ugyan útba igazított bár nem garantálta, hogy jó helyre küld, mert csak néha szokott erre járni (akkor gondolom nem nevezhető Pestinek)De még ha csak az én történetem lenne a Budapesti emberek "segítőkészségéről", de sajnos nem...

Lehet, hogy Kecskemét-Szeged-akármi más pletykás város (bár azért Szeged-Kecskemét nem kicsit város, nem fog mindenki tudni minden dolgodról, gondolom Pesten is vannak pletykás nénikék..[Magdi anyus például..:D-ezt természetesen nem gondolom komolyan])de ha ott útbaigazítást kérsz, akkor biztos nem fognak otthagyni Téged, akárhogy is siet az illető..(Mert az azért nem tart sok ideig, hogy "jobbra aztán balra és előre")

2011. szept. 7. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:

319 ember ez kb. annyi hogy akinek tetszett a fikázás az körbe küldte emial-ben, vagy szimplán a fikázó kamasz klikkek látták egymás face-es oldalán.

Abban igazad van hogy a budapesti nem szeret megállni és leégni hogy nem tudja, még akkor sem ha egy hónapban egyszer jár arra, pedig az már elég gyakori. ;)

Engem Szegeden igazgattak útba. De vegyes volt a tapasztalatom. Legutóbb voltam lent egy hónapot. Ez is meg a pletykálás is pont olyan volt mint nálunk a Fővárosban a nyolcvanas években.

Amúgy a BK nem néztem soha. Viszont főcímben lévő a házat a Wekerle telepen évekig láttam, mert előtte jártam munkába. ;) Amúgy Zuglói vagyok.

2011. szept. 7. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Rendben, egyezzünk ki döntetlenben:)
2011. szept. 7. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
ok. ;)
2011. szept. 7. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!