Milyen a kecskeméti állatkert?
Szerintem ezt ne itt fejtsük ki, de azt azért mindannyian bevallhatjuk, hogy a budapesti emberek 95%-a bunkó a maradék 4% előtte vidéken élt, az a bizonyos 1% pedig jó szülői nevelésnek tudhatjuk be, vagy annak, hogy a nagybácsi vidéki...
A "budapesti betondzsungel tarzanokat" pedig azokra értettem, akiknek az jelenti az életet (szó szerint..) hogy a west end-be ülnek egy fotelben meg hasonló dolgokat csinálnak és így látják a világot:
Szerintem senki nem így látja. Vagy legalábbis nagyon kevesen. Ez már üldözési mánia.
Amúgy egy tősgyökeres jó barátom most két évet élt Debrecenben és azt tapasztalta óriási pletyka a városban. Na ezt amúgy is gondoltuk mi Pesten. ;) öcsém két három évig élt Tatabányán és ott is az volt. Anyám öt évig Fehérváron igaz már vagy húsz éve, és ott is az volt.
Szegeden és Kecskeméten is nagy a pletyka???
(Amúgy meg ez a kérdés szerintem már meg lett válaszolva.)
Az én szüleim családja felvidéki és kárpátaljaiak, kb. 250-300 év éltek ott, és csak a kedves Csehszlovák állam elkergette őket.
Üldözési mánia 258-61 aránnyal (és ne feledjük, hogy Budapesten mennyien nézik a demotiválót, ők nyilván nem pluszt fognak adni)?Nem hiszem...
Azt viszont annál inkább, hogy mikor mentem fel terrarisztikai börzére és 6 emberre illedelmesen ráköszöntem és megkérdeztem, hogy merre található a San Marco utca/tér (már nem emlékszem) ebből 5!! köszönés, de még csak 1 pillantást sem ejtve tovább sétáltak..A hatodik ember egy idős bácsi volt, Ő ugyan útba igazított bár nem garantálta, hogy jó helyre küld, mert csak néha szokott erre járni (akkor gondolom nem nevezhető Pestinek)De még ha csak az én történetem lenne a Budapesti emberek "segítőkészségéről", de sajnos nem...
Lehet, hogy Kecskemét-Szeged-akármi más pletykás város (bár azért Szeged-Kecskemét nem kicsit város, nem fog mindenki tudni minden dolgodról, gondolom Pesten is vannak pletykás nénikék..[Magdi anyus például..:D-ezt természetesen nem gondolom komolyan])de ha ott útbaigazítást kérsz, akkor biztos nem fognak otthagyni Téged, akárhogy is siet az illető..(Mert az azért nem tart sok ideig, hogy "jobbra aztán balra és előre")
319 ember ez kb. annyi hogy akinek tetszett a fikázás az körbe küldte emial-ben, vagy szimplán a fikázó kamasz klikkek látták egymás face-es oldalán.
Abban igazad van hogy a budapesti nem szeret megállni és leégni hogy nem tudja, még akkor sem ha egy hónapban egyszer jár arra, pedig az már elég gyakori. ;)
Engem Szegeden igazgattak útba. De vegyes volt a tapasztalatom. Legutóbb voltam lent egy hónapot. Ez is meg a pletykálás is pont olyan volt mint nálunk a Fővárosban a nyolcvanas években.
Amúgy a BK nem néztem soha. Viszont főcímben lévő a házat a Wekerle telepen évekig láttam, mert előtte jártam munkába. ;) Amúgy Zuglói vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!