Mekkora a veszprémi állatkert?
Aki volt már tud segíteni bármiféle infóval ezzel kapcsolatban? Érdemes elmenni? Hány órás progi kb? nagy az állatkert? Azért a veszprémi mert itt vagyunk balcsin és az lenne közel de ha nem olyan jó akkor keresünk más progit.
köszi! :)
Én még 4 éve voltam osztálykiránduláson, és nagyon nagyon jó volt. Legalább egy fél napos program volt. Sok a látnivaló :) És ne úgy képzeld el, mint a Budapesti-t..teljesen más. Olyan mintha egy erdőben lennél. Van olyan része, ahol szabadon vannak madarak és azokat is láthatod testközelből:) Itt is van vizes rész, majmos rész, tevék, kisállat simogató, mindenféle.
Nekem nagyon tetszett, szerintem érdemes oda menni.
Voltam ott, elég nagy, és van mellette Vadaspark is (egy jeggyel látogatható, és az állatkert hátsó részéről lehet oda bemenni).
Megközelítés: A Viadukt lábánál van a régi 8-as útról kell lemenni. (Busszal: Völgyhíd tér megálló)
Mindenképpen érdemes elmenni, mert vannak olyan állatok, amelyek Magyarországon csak itt találhatók meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!